(Poistunut julkaisusta)

Lead Product Designer
Barona Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Tervetuloa parantamaan työelämää muotoilun keinoin. Etsimme kahta kokenutta digimuotoilijaa pitkäjänteisiin avainrooleihin ketterissä moniosaajatiimeissä: muotoilemaan teknologiaratkaisuja työelämän tarpeisiin ja johtamaan niiden kehittämistä.

Designkiltamme etsii jäsenikseen kahta kokenutta designeria, joilla on

  • Näyttöjä digitaalisten palveluiden muotoilusta ja julkaisemisesta
  • Kokemusta toteutustiimin ohjaamisesta ja inspiroimisesta
  • Näkemystä palvelun käyttöönoton ja käyttötuen muotoilusta
  • Taitoja vaikuttamisviestintään ja sidosryhmävuorovaikutukseen sekä IRL että digitaalisesti
  • Paloa kehittyä palvelumuotoilijana myös tulevaisuuden teknologioissa

Jos sinulla on halua ottaa muotoilijana vastuuta tiimin työn vaikuttavuudesta ja sekä empatiakykyä että mentoripotentiaalia, tarjoamme ympäristön, jossa on tilaa kasvaa ja yhteisön tuki kasvulle.

Työtovereina hankkeissa ovat Product Owner, IX&UX designer ja huipputoteuttajat, sekä luonnollisesti työelämän asiantuntijat. Kehitämme ratkaisuja ketterästi yhdessä ohjelmoinnin ja liiketoiminnan ammattilaisten kanssa. Omien tekijöiden lisäksi hankkeissa on mukana konsultteja Suomen parhaista IT- ja designtaloista.

Me Barona Technologiesin designerit jaamme kiinnostuksen todellisia ihmisiä ja heidän todellisia pulmiaan kohtaan. Designereina arvostamme laajaa osaamista palveluiden ja kokemusten muotoilusta sekä muotoiluprosessin kaikista vaiheista. Sitoudumme tukemaan ja sparraamaan toisiamme generalisteina kehittymisessä, yksilölliset vahvuudet ja tavoitteet huomioiden. Uskomme yhdessä tekemiseen ja yhdessä kasvamiseen.

Kysy mielellään lisää tehtävästä ja meistä!

/ Laura Snellman-Junna

Mail: Laura.Snellman-Junna@barona.fi / Whatsapp: +358503095481