(Poistunut julkaisusta)

Lead Developer
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Palveluita tarjotaan maan suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, internet- ja mediayhtiöille, infrastruktuuriyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen:

Rohkeaa Lead Developeria, joka uskaltaa myöntää katsovansa televisiota!

Televisio on uudistumassa mm. maksullisen tv-tarjonnan monipuolistuessa, hybridi-tv-ratkaisujen yleistyessä sekä televisiojakeluverkkojen ja internetin yhdistyessä yhä monikanavaisemmaksi jakelualustaksi. Digitan Video Delivery Services –yksikkö kehittää näitä ratkaisuja toimiviksi konsepteiksi ja Lead Developerin rooli on tässä kehityksessä oleellinen. Eikä vähiten siksi, että palkkaamamme Lead Developer haluaa itsekin kuluttaa erilaisia televisiopalveluita tulevaisuudessa yhä enemmän.

Yksikkömme Lead Developer vastaa siitä, että Digitan hybridi-tv-alusta kehittyy ja tarjoaa katsojille huippuluokan käyttökokemuksen. Kehität siihen liittyen erilaisia alusta- ja maksu-tv-ratkaisuja. Ohjaat ja hallinnoit ohjelmistokehityksen kumppaniverkostoa ja varmistat, että sovellusarkkitehtuuri täyttää liiketoiminnan tavoitteet. Lead Developer on palvelukehityksen kapellimestari, joka pitää kehityksen ja alustatoteutusten sinfonian oikeassa tahdissa.

Etsimämme henkilö on sovellusarkkitehtuurin ammattilainen, jolla on vahva kokemus web-palveluiden kehittämisestä (HTML5/CSS/JavaScript), kokemusta server-side –ohjelmoinnista ja tietokannoista. Sinulla on kenties myös kokemusta maksullisen videosisältöpalveluiden alustoista ja prosesseista. Olet tottunut hallinnoimaan ohjelmistoyritysten työtä esim. agile-menetelmien ja kollaboraatiotyökalujen avulla. Et pelkää koodata itse, mutta et kaipaa sitä työnkuvasi ytimeen. Primetimessä kun on sittenkin mukavampi katsella vaikkapa televisiota kuin koodata läppärin ruutua tuijotellen.

Digita tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan liiketoiminnan kehittämistehtävän tulevaisuuden telkkarin tekemisen ytimessä. Saat tehtävääsi vahvojen ammattilaisten tiimin tuen ja hulvattomat työkaverit sekä muutenkin tutkitusti rennon ja hyvän työilmapiirin. Käytössäsi on markkinajohtajan työkalut sekä laadukkaat tuotteet ja palvelut ja hyvät työsuhde-edut.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 18.11. asti.