(Poistunut julkaisusta)

Lead Developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Palvelukeskus & prosessit -organisaation Palvelutuotannon tuki ja ohjaus -yksikköön Lead Developeria. Tehtävä voi sijaita Helsingissä, Tampereella tai Joensuussa.

LEAD DEVELOPER

Oletko avoin, utelias ja kunnianhimoinen devaaja, jonka urapolkua ohjaa vahvasti ammatillinen kehittyminen? Luetko tätä tekstiä parhaillaan siksi, että toiveissasi on seuraava ura-askel; haastava ja vastuullinen Lead-rooli, jossa voit kehittää vaikuttavia ratkaisuja ja kehittyä urallasi?

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita keskusyhteisöömme, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat vapauden, vastuun ja mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Tehtävä sijaitsee OP:n Palvelutuotannon tuen ja ohjauksen yksikössä, Analytics-tiimissä. Vastaat tehtävässäsi OP:n Palvelukeskuksen raportointikokonaisuuden kehittämisestä siten, että kehittäminen toteuttaa arkkitehtuurin ja ei-toiminnalliset vaatimukset. Hallitset riippuvuuksia ja raportointikokonaisuuden eheyttä varmistaen, että tiimin tekemät ratkaisut ovat kestäviä ja palvelevat kokonaisuutta. Tehtävässäsi valmennat kehittäjiä ja analyytikoita sekä tarvittaessa osallistut itse kehittämiseen.

Mistä tiedät onnistuneesi tehtävässä 6 kk jälkeen?

  • Tiimissäsi uusien ratkaisuiden käyttöönotot ovat onnistuneet suunnitellussa aikataulussa
  • Käyttöönotot ovat laadullisesti onnistuneita ja tuotantoon viety sisältö on ollut erinomaista
  • Toteutetut ratkaisut on dokumentoitu ja niistä on tehty hyvät arkkitehtuuriset kuvat
  • Oma tiimisi on tyytyväinen tukeesi ja ohjaukseesi

NÄITÄ TARVITSET ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ

  • Kykyä kuvata ratkaisuarkkitehtuuri sekä määritellä ratkaisun ei-toiminnalliset vaatimukset ja rajapinnat
  • Useamman vuoden kokemusta laajoista raportointiympäristöistä (esim. Tableau, Qlik, PowerBi)
  • Useiden ohjelmointikielten tuntemusta ja syvällistä tietokantaosaamista (SQL ja NoSQL)
  • Kokemusta tietovarastojen kehitysprojekteista
  • Erinomaiset kommunikaatiotaidot sekä tekniselle että ei-tekniselle yleisölle
  • Valmentavan ja yhteistyöhaluisen otteen työhösi ja kollegoihisi nähden.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa englannin kielen taitoa.

MILTÄ TULEVAISUUTESI NÄYTTÄÄ OP:LLA?

Kun meikäläisiltä kysyy, mikä työssämme on parasta, vastaus löytyy osaavista kollegoista. Huipputason osaaminen on ylpeytemme ja koemme työkaverit eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Toisena tulee jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia. Kuten mainittua, tunnistamme osaamisesi kehittyessä edessäsi selkeän nousujohteisen urapolun Lead Developerin roolista eteenpäin, jos itse sitä haluat.

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN!

Jos jokin tehtävässä jäi vielä mietityttämään, voit kysyä lisätietoja Markku Leskiseltä (puh. 040 826 9119, markku.leskinen@op.fi) torstaina 22.8. klo 14-15 ja maanantaina 26.8. klo 10-11.

Jos taas olet jo tämän esittelyn jälkeen vakuuttunut siitä, että löysit juuri meiltä itsellesi unelmapaikan, lähetä hakemuksesi meille 31.8.2019 mennessä!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.