(Poistunut julkaisusta)

Lead Developer
Coheros Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Me uskomme, että tulevaisuutta rakennetaan huipputeknologian avulla ja ihmisten yhteistyöllä. Meillä tehdään töitä moderneilla teknologioilla, joilla luomme asiakkaille lisäarvoa ja uusia bisnesmahdollisuuksia. P__alvelemme asiakkaitamme taidokkaalla koodilla sekä innovatiivisilla IoT-ratkaisuilla.

Etsimme nyt Hervantaan,

Lead Developer

Tulevassa tehtävässä yhdistyvät ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus, projektien teknisen toteutuksen johtaminen ja kehittäjätiimin mentorointi, asiakasrajapinnassa tapahtuva määrittely ja arkkitehtuurisuunnittelu, jatkuva työssä kehittyminen sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen kehittäminen.

Meillä olet rakentamassa digitaalisia palveluita, joilla uudistamme asiakkaidemme toimintatapoja. Tuotteissamme yhdistyy erilaisten sensorien keräämä data, pilvipalvelut sekä modernit työkalut ja käyttöliittymät. Projekteja tehdään sekä Coheroksen omissa tiloissa että asiakkaiden toimipisteissä.

Odotamme Sinulta

  • Vankkaa ohjelmointiosaamista eri kielillä (esim. Java, C++, JavaScript, Python tai Go) sekä kokemusta olio-ohjelmoinnista
  • Kokemusta tiimin mentoroinnista ja sparrauksesta, sekä halua auttaa muita kehittymään ja onnistumaan
  • Kokemusta uusien teknologioiden ja kielien oppimisesta ja niiden soveltamisesta käytäntöön
  • Kokemusta erilaisista kehitysympäristöistä ja työkaluista (esim. Linux, AWS, Docker, Kubernetes)
  • Oma-aloitteista otetta työskentelyyn ja hyviä tiimityötaitoja

Eduksi katsomme kokemuksen pilvisovelluksista, mutta sen osaaminen ei ole vaatimuksena. Tärkeämpää on halu kehittää omaa osaamista ja kiinnostus uusia teknologioita kohtaan.

Tarjoamme Sinulle hyvän tiimin ja työilmapiirin, jossa työntekijöihin luotetaan ja töitä saa tehdä omalla tyylillä. Me arvostamme uusia innovaatioita ja meillä pääset perehtymään uusiin asioihin ja kehittämään omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.7.2019 mennessä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Ville Saviluoto 040 869 0180 tai ville.saviluoto@barona.fi.