(Poistunut julkaisusta)

Lead Developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä.

LEAD DEVELOPER, Vahinkovakuutuksen uudistaminen

Oletko tunnistanut kipinän päästä itse kehittämään entistä vaikuttavampia, suuren ihmisjoukon käytössä olevia, arkea helpottavia ratkaisuja? Haluaisitko päästä vaikuttamaan sellaisiin palveluihin, joita todennäköisesti itsekin arkielämässäsi käytät.

Tulevassa tehtävässä yhdistyvät isot vaikuttamismahdollisuudet, jatkuva työssä kehittyminen ja työkavereilta oppiminen sekä kunnianhimoisten ratkaisujen kehittäminen OP:n yhteisen palvelulupauksen eteen. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

LEAD DEVELOPERINA OP:LLA

Tässä tehtävässä vastaat tiimitason ohjelmistokehittämisestä sekä siitä, että kehittäminen toteuttaa suunniteltua tavoitearkkitehtuuria. Pääset valmentamaan tiimien muita kehittäjiä, osallistumaan itse kehittämiseen, toimimaan ohjelmistokehittämisen tukena ja suunnittelemaan ja organisoimaan ratkaisuarkkitehtuuria.

Teemme OP:lla muutosmatkaa, joka mullistaa sekä oman työmme että asiakkaillemme tuottamamme palvelut. Uusi ketterämpi toimintamalli otetaan vaiheittain käyttöön koko organisaatiossa ja siinä vastuu ja vapaus jakautuu kaikille OP:laisille.

TOIVOMME SINULTA:

  • Vankkaa kokemusta Java-ohjelmoinnista ja näkemystä arkkitehtuurisuunnittelusta
  • Kokemusta laajoista uudistushankkeista ja kaupallisten järjestelmätuotteiden konfiguroinnista
  • Kokemusta tiimin mentoroinnista ja sparrauksesta, sekä halua auttaa muita kehittymään ja onnistumaan
  • Kykyä hallita kokonaisuuksia ja riippuvuuksia
  • Ketterän kehittämisen työtapojen hallintaa
  • Kykyä oppia nopeasti
  • Haasteiden analysointi- ja ratkaisutaitoja

MILTÄ TYÖSI JA URASI OP:LLA NÄYTTÄÄ?

Kun ohjelmistokehittäjiltämme kysyy, mikä työssä on parasta, vastaus löytyy työkavereista. Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Toisena seikkana kehittymiseen vaikuttaa jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset mukaan rakentamaan OP:n vahinkovakuuttamisen tulevaisuutta osana suurta alustauudistushanketta. Tarjoamme sinulle tarvittavan tuotekoulutuksen kehitettävään järjestelmätuotteeseen, sekä tilaisuuden kasvaa alueen syväosaajaksi.

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN!

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Ville Saviluodolta, (puh.040 869 0180 tai ville.saviluoto@barona.fi). Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 2.6.2019 mennessä!