(Poistunut julkaisusta)

Lead Developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme kahta Lead Developeria Helsinkiin Riskienhallinnan, HR-palveluiden sekä hankinnan- ja toimitilapalveluiden kehittämiseen.

Lead Developer

Tehtävästä

Vastuullesi kuuluu tiimitason ohjelmistokehittäminen ja sen varmistaminen, että kehittäminen vie kohti tavoitearkkitehtuuria ja noudattaa vallitsevia arkkitehtuurilinjauksia sekä ei-toiminnallisia vaatimuksia. Vastaat ei-toiminnallisten vaatimusten kiteyttämisestä ja toteutumisesta, arvioit vaatimusten vaikutusta arkkitehtuuriin sekä neuvottelet tarvittavien sidosryhmien kanssa.

Roolissasi valmennat tiimin muita kehittäjiä, osallistut itse kehittämiseen ja toimit palvelumuotoilun tukena. Suunnittelet ratkaisuarkkitehtuurin tai organisoit tarvittaessa arkkitehtuurin suunnittelutyön. Tunnistat ja toteutat arkkitehtuurimahdollistajia eri riippuvuudet huomioiden ja pyrit kokonaisuuden eheyteen.

Odotamme sinulta

Sinulla on  oman alueesi teknologioiden hyvä hallinta ja useamman vuoden kokemus kehittäjänä toimimisesta. Tunnet testaus- ja julkaisuautomaation menetelmät ja sinulla on  näyttöjä käytännön implementoinnista. Kykenet kuvaamaan ratkaisuarkkitehtuurin sekä määrittämään ratkaisun ei-toiminnalliset vaatimukset sekä rajapinnat. HR, Hankinta ja Toimitilat -alueella on eduksi, jos sinulla on entuudestaan kokemusta SAP Cloud Platform -palveluista, SuccessFactorista tai Aribasta, ja että teknologiaosaamisen lisäksi tunnet myös alueen ydinprosessit.

Hallitset kehittämisen työkalut  sekä yleiset arkkitehtuurimenetelmät ja käytänteet. Riskienhallinnan alueella odotamme sinulta aiempaa kokemusta pilviarkkitehtuurien suunnittelusta ja toteuttamisesta, näyttöjä koneoppimisen hyödyntämisestä sekä kokemusta mallien laskentatyökaluista. Toivomme sinulta myös kokemusta tietokantojen suunnittelusta ja kehittämisestä sekä SAS –teknologioista. Menetelmien ja työkalujen osalta osaamiseesi kuluu joitain seuraavista: Confluence, Jira,TOGAF, Archimate, AWS, R/Python/SQL Server,MS SQL Server, SAS, DB2.

Ketterä toimintatapamme edellyttää koko tiimiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Toimimme yhä enemmän kansainvälisessä ympäristössä, joten työssäsi pääset viestimään suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi.

Mitä saat meiltä

Tehtävässä pääset työskentelemään yhdessä sekä liiketoiminnan että IT -ammattilaisten kanssa aidosti uudistuvien ratkaisujen parissa. Suomen vetovoimaisimmassa finanssiryhmässä kannustamme kokeilemisen lisäksi sekä jatkuvaan oppimiseen että toimintatapojen parantamiseen osana päivittäistä työtä. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi. Lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antavat Sanna Sinivuori p. 040 504 1403, parhaiten tavoitettavissa ma 8.4. klo 9:00 – 11:00 ja Timo Haukola, p. 040 504 6542, parhaiten tavoitettavissa pe 5.4. klo 10 - 11.30 ja ma 8.4. klo 12.30 - 14.00. Tavoitat Sannan ja Timon myös sähköpostitse sanna.sinivuori(at)op.fi tai timo.haukola(at)op.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 17.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Älä aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.