(Poistunut julkaisusta)

LEAD DEVELOPER
Trimble Forestry Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Etsimme työstään innostuvaa ja osaavaa Lead Developeria vastaamaan yhden CONNECTED FOREST™ -modulimme arkkitehtuurista.

Työ on käytännönläheistä ohjelmistokehitys- ja ohjelmistoarkkitehtuurityötä. Pääset osallistumaan myös käyttöliittymäsuunnitteluun ja tekniseen määrittelyyn. Parhaiten saat homman rullaamaan, kun sinulla on jonkin verran kokemusta integrointiprosesseista erilaisilla tekniikoilla, kuten datapalvelimen integroinnilla ja REST:llä.

Tässä työssä sinulla on erinomainen tilaisuus parantaa valmiuksia, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkäässä softakehityksessä. Oikea asenne, jossa uudet teknologiat herättävät halun oppia, on välttämätön.

Tarjoamme täyspäiväistä ja pysyvää työtä Espoon-toimistossamme Tapiolassa. Tehtävässä vaaditaan sujuvan suomen lisäksi hyvää englannin osaamista.

Teknologiat

Käytämme seuraavia teknologioita dev-mallissamme, joten olisi hienoa, jos sinulta löytyy näistä aiempaa kokemusta:

  • .NET REST backend (C#)
  • Angular, Typescript frontend
  • DevOps työkalut, kuten GIT, Jenkins, Artifactory jne
  • Paikkatieto ja karttatoiminnallisuudet (OL3)

 

Miksi Trimble Forestry?

Meillä pääset metsäalan softakehityksen ytimeen kasvavaan ja kehittyvään yritykseen. Trimble Forestryn CONNECTED FOREST™ tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun koko puunhankinnan toimitusketjun hallintaan ja Lead Developerin tehtävässä olet avainasemassa palvelumme onnistumisessa.  

Meidän mielestämme softan pitää olla yksinkertaista, fiksua ja kaunista ja haluammekin tarjota parhaat edellytykset työn tekemiseen. Meillä voit työskennellä viimeisimmillä ja edistyksellisimmillä tekniikoilla yhdessä kokeneiden kollegoiden kanssa. Tarjoamme tarvitsemasi työkalut, joilla voit tehdä työsi tehokkaasti ja itsellesi mieluisalla tavalla.

Meillä on työkulttuuri, jossa työkaveria autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Teemme työmme määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Venymme tarvittaessa, mutta arvostamme myös vapaa-aikaa. Globaalisti toimiva ja menestyvä Trimble-konserni tarjoaa mahdollisuuksia kansainväliseen yhteistyöhön.

 

Kiinnostuitko?

Loistavaa! Käytä siis hetki kesästäsi hakemuksen tekemiseen ja cv:si päivittämiseen ja lähetä ne meille viimeistään 15. elokuuta osoitteeseen forestrycareers@trimble.com. Laita otsikoksi "Lead Developer, Espoo".

full stack, .NET REST, backend, frontend, senior software engineer, angular, devops, trimble, trimble forestry, tapiola