(Poistunut julkaisusta)

Lead Developer
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Haluatko lähteä mukaan kehittämään kaikkien suomalaisten käyttämiä julkishallinnon palveluita? Tieto Oyj on digitalisoinut Suomen viisumipalvelun, uudistaneet Trafin sähköistä asiointipalvelua ja luoneet ratkaisun asiakaskeskeiseen sote-digitalisaatioon. Heidän julkishallinnon yksikkö hakee nyt kokeneita sovelluskehittäjiä kasvavaan liiketoimintaan.

Lead Developer

Autamme heitä löytämään kokeneita kehittäjiä, joilta löytyy sovelluskehityksen lisäksi kokemusta myös tiiminvetämisestä. Toimit liiketoiminnan vaativissa projekteissa ja konsultointihankkeissa teknisenä kehitystyön ohjaajana ja senioritason tekijänä yhteistyössä muiden huippuosaajien kanssa. Projekti liittyy maa-, meri-, ilma- ja rautatieliikenteen sähköisten liikennöintilupapalveluiden kehitykseen. Heidän sovellukset vaikuttavat lähes jokaisen suomalaisen arkeen ja mahdollistavat turvallisemman, tehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän liikennöinnin. Tehtävässä toimivalta odotetaan kokemusta seuraavista teknologioista: Java 8, Spring, SQL Server, SOAP, REST, Javascript (React ja/tai Angular), HTML5 ja CSS3.

Miksi töihin Tiedolle?

  • Mahdollisuus liittyä tiimiin, jonka kehittämiä palveluita käyttävät miljoonat suomalaiset
  • Mahtavat ja asiantuntevat työkaverit
  • Tilaisuus työskennellä pitkäkestoisissa ja vakaissa projekteissa jatkuvan muutoksen sijaan
  • Erinomaiset kehittymis- ja etenemismahdollisuukset isossa organisaatiossa
  • Kilpailukykyinen palkkaus ja hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä
  • Pieniä arjen helpotuksia ja piristyksiä kuten ilmainen pysäköinti ja autopesu, sekä erilaiset harrastekerhot

Tiedon tavoitteena on olla Pohjoismaiden johtava ohjelmisto- ja palveluyritys ja asiakkailleen paras kumppani liiketoiminnan uudistamisessa. Tiedolla on vahva pohjoismainen perintö. He yhdistävät maailmanlaajuisen osaamisen paikalliseen läsnäoloon. Yrityksessä työskentelee noin 14 000 ammattilaista lähes 20 maassa. Tiedon liikevaihto on noin 1,5 miljardia euroa. Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ:ssa Helsingissä ja Tukholmassa.