Lead Developer, viranomaisraportointi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

OP:lla visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa. Sen sijaan, että parantelisimme nykyistä, haluamme luoda jotain täysin uutta. Olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan kohti yhä ketterämpää ja itseohjautuvampaa toimintatapaa, jonka ytimessä ovat itsenäiset ja nopeaan päätöksentekoon kykenevät tiimit. 

Kun rakennamme jotain, jota ei vielä ole tarvitsemme joukkoomme parhaita asiantuntijoita näyttämään suuntaa. Miltä kuulostaa – oletko valmis hyppäämään mukaan? Etsimme nyt Lead Developeria Helsinkiin nostamaan Kehittäminen & Teknologiat -toiminnon viranomaisraportoinnin osaamisaluettamme uudelle tasolle.

Lead Developer, Viranomaisraportointi

Vaatimus viranomaisraportoinnille ja sen järjestelmäratkaisuiden läpinäkyvyydelle on kasvussa. Lead Developerina olet muodostamassa yhtenäistä näkemystä ja etenemissuunnitelmaa käytettävistä viranomaisraportoinnin teknologiaratkaisuista sekä valmentamassa ja ohjaamassa tiimien kehittäjiä. 

Tehtäviisi kuuluu

Vastaat viranomaisraportoinnin ratkaisu- ja sovelluskehittämisestä. Suunnittelet ja kuvaat määritettyihin liiketoiminta- ja teknologiaongelmiin toteutusarkkitehtuureja sekä huolehdit siitä, että kuvatun ratkaisuarkkitehtuurin tavoitetila on saavutettavissa. 

Valvot arkkitehtuuriratkaisuja tiimien kehitystyössä sekä hallitset riippuvuuksia ja kokonaisuuden eheyttä. Vastaat ei-toiminnallisten vaatimusten toteutumisesta, arvioit vaatimusten vaikutusta arkkitehtuuriin sekä neuvottelet tarvittaessa sidosryhmien kanssa tähän liittyen. 

Valmennat tiimin viranomaisraportoinnissa työskenteleviä kehittäjiä ja osallistut itse tarvittaessa kehittämiseen. Avustat Tech Leadejä portfolioiden/hankkeiden priorisoinnissa ja suunnittelussa sekä määrittelet ratkaisuarkkitehtuurityön esiin nostamia vaatimuksia. Toimit myös viranomaisraportoinnin hyödyntämien teknologioiden syväasiantuntijana.

Toivomme sinulta 

Sinulla on vahva ohjelmistokehittämistausta esim. kehittäjänä tai sovellusarkkitehtina. Omaat useamman vuoden kokemuksen raportoinnista ja toteutusarkkitehtuurista. Olet ollut kehittämässä ja suunnittelemassa tietoratkaisuja isossa organisaatiossa, joten osaat muuntaa liiketoimintatavoitteet arkkitehtuurivaatimuksiksi.

Sinulla on kokemusta erikoistumisalueesi arkkitehtuurien sekä teknologioiden hallinnasta ja näiden kanssa työskentelystä. Omaat kokemusta järjestelmien rajapintojen ja -riippuvuuksien suunnittelusta sekä tuntemusta testausautomaation menetelmistä.

Sinulla on vahvaa osaamista seuraavien osa-alueiden kehittämisestä ja ylläpidosta: 

- ETL-ratkaisut (InfoSphere DataStage, Microsoft SSIS, DIS)
- Tietokannat / tietovarastoinnin ratkaisut (DB2, Oracle, SAS, MySQL, MSSQL, Teradata)
- DevOps ja testausautomaatio (Git/svn, Robot Framework, Jenkins)

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto esim. DI. Kommunikoit sujuvasti sekä englanniksi että suomeksi.

Mitä saat meiltä 

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tehtävässä pääset toimimaan monien sidosryhmien kanssa ja havainnoimaan OP:n toimintaa useista eri näkökulmista. Tekemistämme ohjaavat vahvasti arvomme: yhdessä menestyminen ja ihmisläheisyys. Yhdessä menestyminen puolestaan tarkoittaa meille, että täältä löytyy aina apua! Eli mikäli joskus jonkin asian kanssa homma ei meinaa edetä, löytyy aina varmasti kollega, jonka puoleen voit kääntyä. Ihmisläheisyys taas tarkoittaa meille tervettä suhtautumista työhön; meillä työ sekä sen tekemisen aika ja paikka joustavat. Luotamme asiantuntijoidemme tunnistavan parhaat keinot työnsä edistämiseen. Teemme työtä elääksemme, emme toisin päin.

Työsuhde-etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia täällä nimittäin riittää!

Tutustu meihin tarkemmin täältä tai kuuntele OP Tech -podcastiamme. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

OP:n rekrytointeja edistetään normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Voit siis hakea avointa työpaikkaa kuten ennenkin - me pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä. Rekrytointiprosessiin kuuluvat kasvokkaiset haastattelut on korvattu toistaiseksi videotapaamisilla. Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 13.4.2020. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla puhelimitse yhteydessä Competence Lead Tarja Konttiseen, p. 050 302 1112. Tarjan tavoitat ti 31.3. klo 9-10, to 2.4. klo 11-12 ja ke 8.4. klo 12-13.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353539
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki