(Poistunut julkaisusta)

Lead Developer Stockmannin verkkokauppaan
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Verkkokauppa on Stockmannin nopeimmin kasvava myyntikanava, ja Stockmannin tavoitteena on kasvattaa sitä entisestään. Haemme nyt Digian Stockmann.com-tekijätiimiin pääkehittäjää, joka haluaa toteuttaa Stockmannin visiota tulevaisuuden verkkokaupasta ja jättää siihen oman kädenjälkensä.

Lead Developerina kehität uusia ominaisuuksia, jotka integroituvat tiiviisti Stockmannin monikanavaisiin palveluihin. Toivomme, että väännät sormet syyhyten koodia, mutta omaat arkkitehdin silmät ja pystyt katsomaan kokonaisuutta yksittäisen koodinpätkän ohella.

Teet tiiviistä yhteistyötä tiimin kanssa, jotta saavutatte yhteiset tavoitteenne. Tiimin tehtävänä on säilyttää korkeat laatustandardit, ymmärtää integraatioita ja osallistua suunniteltujen ominaisuuksien vaatimusten määrittelyyn. Työ sijoittuu sekä Stockmannin että Digian tiloihin, jotka sijaitsevat lähekkäin Helsingin Pitäjänmäessä.

Sinulla tulee olla kokemusta monikanavaisista vähittäiskaupanratkaisuista ja tämän lisäksi toivomme

  • kokemusta Magento- ja/tai PHP-alustakehityksestä, esim. Symfony ja Zend
  • ymmärrystä integraatioratkaisuista (esim. Node.js)
  • hyvää ymmärrystä MVC-arkkitehtuurista ja suunnittelumalleista
  • osaamista pilvipohjaisesta kehityksestä
  • kokemusta API-kehityksestä (REST)
  • kokonaisarkkitehtuurin ymmärtämistä
  • kiinnostusta uusien teknologioiden hyödyntämiseen

Plussapisteitä ropisee myös mm. Scala-, Clojure- ja AWS-osaamisestasi.

Digialla voit kehittyä osaavan tiimin tukemana tunnetun verkkokauppa-alustan ohjelmoinnin kingiksi tai kuningattareksi. Työskentelet kasvavassa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan ja ainutlaatuisten asiakaskokemuksien rakentamisessa. Vaikka hengitämme intohimosta verkkokauppaan, elämä on muutakin kuin työtä, ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme monipuoliset urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut sekä laajalti hurttia huumoria viljelevät kollegat. Tiimimme on monikansallinen, joten toivottavasti puujalkavitsit taittuvat myös englanniksi.

Hakuaika päättyy 14.10.2018! Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Halima, p. 040 7028 800 tai timo.halima(at)digia.com.