(Poistunut julkaisusta)

Lead Developer / Senior Software Developer
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Ymmärrätkö, miten ohjelmistotuotteen elinkaarta kehitetään pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti? Hallitsetko alan teknologiat ja olet aina valmis oppimaan uutta? Haluatko tehdä työtä asiantuntevassa tiimissä etätyömahdollisuuksin? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme nyt lisää ohjelmistokehittäjiä eri toimipisteisiimme ympäri Suomen.

Tehtävässä toimit osana kehitystiimiä. Olet ketteriin kehitysmalleihin tottunut tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön ja kantamaan vastuuta. Sinulla on kokemusta ohjelmistotuotekehityksestä ja 
ohjelmistokehitysprosesseista. Vastaat omalta osaltasi ohjelmistotuotteen laadusta yhteistyössä tiimisi ja testausasiantuntijan kanssa. 

Tech-stack: MS SQL Server / MS Visual Studio / C# / MVC / Azure DevOps / GIT / Kendo UI / HTML(5) / CSS(3) / LESS / jQuery / Typescript / React / REST.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Henkilöstömme antaa tyytyväisyydelleen arvosanan 4,2/5 ja työntekijöistä 99 % suosittelisi meitä työnantajana.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat perjantaihin 31.1.2020 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Mika Ruottinen, etunimi.sukunimi@granlund.fi.