(Poistunut julkaisusta)

Lead Developer (SAS)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin Vallilaan Lead Developeria.

LEAD DEVELOPER (SAS)

Oletko avoin, utelias ja kunnianhimoinen devaaja, jonka urapolkua ohjaa vahvasti ammatillinen kehittyminen? Luetko tätä tekstiä parhaillaan siksi, että toiveissasi on seuraava ura-askel; haastava ja vastuullinen Lead-rooli, jossa voit kehittää sekä vaikuttavia ratkaisuja että nousujohteista urapolkua? Sinua odottaa Lead Developerin rooli Helsingissä, ja edessäpäin on nähtävissä selkeä ammatillinen kasvu, jos olet siihen valmis.

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita keskusyhteisöömme, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat vapauden, vastuun ja mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Lead Developerina OP:lla

Tehtävä sijaitsee OP:n riskienhallinnan, HR-palveluiden sekä hankinnan- ja toimitilapalveluiden kehittämisyksikössä. Järjestelmäkehityksen taustalla on liiketoiminnan tarve, joka tiivistyy tyypillisesti toiminnan tehostamiseen, eurojen säästämiseen tai palveluiden toimintavarmuuteen. Tiedämme onnistuneemme tiiminä, kun palvelulupaus on täytetty: olemme onnistuneet kuuntelemaan liiketoimintaa sekä sen tarpeita ja tuomaan käyttöön uuden palvelun laadukkaasti ja onnistuneesti. Tätä palvelulupausta monistamme OP:ssa koko ketterässä organisaatiossamme aina pankkiasiakkaillemme saakka.

Käytännössä Lead Developerin tehtävässä koodaat ja olet samalla vastuussa muiden kehittäjien tukemisesta arkkitehtuurien toteuttamisessa. Suunnittelet ratkaisuarkkitehtuurin tai organisoit tarvittaessa arkkitehtuurin suunnittelutyön, tunnistat ja toteutat arkkitehtuurimahdollistajia, ymmärrät riippuvuuksia ja pyrit kokonaisuuden eheyteen koko tiimiä sparraten.

Mistä tiedät onnistuneesi tehtävässä 6 kk jälkeen?

  • Tiimissäsi uusien palveluiden käyttöönotot ovat onnistuneet suunnitellussa aikataulussa
  • Käyttöönotot ovat laadullisesti onnistuneita ja tuotantoon viety sisältö on ollut erinomaista
  • Toteutetut ratkaisut on dokumentoitu ja niistä on tehty hyvät arkkitehtuuriset kuvat
  • Oma tiimisi on tyytyväinen tukeesi ja ohjaukseesi

Mistä sitten tiedät, että 12 kk jälkeen olet oikealla polulla roolissasi?

  • Sinut on tunnistettu talossa hyväksi Lead Developeriksi oman heimosikin (LINKKI, jossa selitetään heimo) ulkopuolella
  • Myös itsellesi mielekäs urakehityspolku (esimerkiksi Tech Lead- tai Enterprise Architect -rooliin) on alkanut.

NÄITÄ TARVITSET ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ 

  • SAS -alustan hyvää hallintaa ja työkokemusta kehittäjänä
  • testaus- ja julkaisuautomaation menetelmien tuntemista käytännössä,
  • kykyä kuvata ratkaisuarkkitehtuuri sekä määritellä ratkaisun ei-toiminnalliset vaatimukset ja rajapinnat sekä
  • kehittämisen työkalujen (esim. Confluence, Jira) ja yleisten arkkitehtuurimenetelmien tai -käytänteiden (esim. TOGAF, Archimate) hallintaa.

MILTÄ TULEVAISUUTESI NÄYTTÄÄ OP:LLA? 

Kun meikäläisiltä kysyy, mikä työssämme on parasta, vastaus löytyy osaavista kollegoista. Huipputason osaaminen on ylpeytemme, ja koemme työkaverit eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Toisena tulee jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia. Kuten mainittua, tunnistamme osaamisesi kehittyessä edessäsi selkeän nousujohteisen urapolun Lead Developerin roolista eteenpäin, jos itse sitä haluat.

Devaajan työ pankkialalla on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Visiomme on olla vetovoimaisin ja modernein finanssialan yritys Suomessa ja uudistumme jatkuvasti tavoilla, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen. Vastuu on jaettu meille kaikille OP:laisille, joten myös sinä olet työlläsi mahdollistamassa tulevaisuuden pankkipalvelua.

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN!

Jos saimme sinut innostumaan, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Mikko Laineelta (puh.043 8244 189).

Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 30.06.2019 mennessä!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.