Lead Developer, Sähköinen allekirjoittaminen
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2021

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta. Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin.

 
Nyt etsimmekin digitaalisten kyvykkyyksien kehittämisen alueelle uutta kovan luokan tekijää! 

 
Lead Developer, sähköinen allekirjoittaminen 


OP:n oma sähköisen allekirjoituksen järjestelmä on käyttömääriltään yksi Suomen suurimmista. Teknologia kehittyy, ja järjestelmän uudistamisen tueksi etsimme nyt uuden ketterän toimintamallin mukaista Lead Developeria, joka osallistuu kehitystiimin työhön tasavertaisena tiimiläisenä, mutta ymmärtää myös sähköisen allekirjoittamisen niin teknisestä kuin toiminnallisestakin näkökulmasta, sekä osaa ohjata alueen kehitystä arkkitehtuurisuunnittelun kautta. 

 
Sen lisäksi että tuot vahvan devausosaamisesi tiimin käyttöön, otat myös aktiivisesti roolia tiimin käyttämien työkalujen, toimintatapojen ja teknologioiden kehittämisessä. Toimit tukipilarina tiimin matkalla kohti DevOps-filosofian mukaista toimintaa. Käyt keskustelua eri sidosryhmien kanssa ja viestit heille aktiivisesti oman vastuualueesi asioista varmistaen läpinäkyvyyden heidän suuntaansa. 

 
Nykyaikaisten, vakiintuneiden teknologioiden osaaminen on tehtävässä eduksi. Tulet todennäköisesti työskentelemään ainakin Javan ja Javascriptin, sekä Reactin parissa, mutta myös sinulla itselläsi on mahdollisuus vaikuttaa tuleviin teknologiavalintoihin. 

 
Näillä eväillä menestyt


Etsimme henkilöä, jolla on useiden vuosien kokemus vastuullisista sovelluskehitystehtävistä. Sinulla on kokemusta nykyaikaisten, modulaaristen sovellusarkkitehtuurien suunnittelusta ja toteutuksesta. Kykenet muodostamaan kokonaisymmärryksen järjestelmän nykyisestä toiminnasta, ja visioimaan sen teknologista kehitystä pidemmälle tulevaisuuteen.


Tunnet ketterän toimintatavan periaatteet hyvin, ja olet tottunut toimimaan niiden mukaisesti. Arvostamme erityisesti intoa ja draivia kehittää tiimin tekemistä. Ennakkoluulottomuus ja innovatiivisuus kuvaavat sinua tekijänä. Sinulla on vahva kokemus DevOps-maailmassa toimimisesta, sekä mielenkiinto ja innostus asioiden automatisointiin – esimerkiksi Robot Framework ja Continuous Delivery ovat sinulle tuttuja käsitteitä. Hyvä englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön, ja suomen kielen taito katsotaan eduksi.


Mitä tarjoamme sinulle?

 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut! 


Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.


Tämän lisäksi tuemme kehittymistäsi asiantuntijana. Tätä varten meiltä löytyy OP Software Academy, joka mahdollistaa osaamisesi laajentamisen esimerkiksi täysin uusiin teknologioihin tai miksei myös syventämisen nykyiseen stackiisi. Käytämme työnteossamme myös niin sanottua ”70/20/10” -sääntöä. Tämä tarkoittaa, että työajastasi 70% on päivittäisen työn tekemistä, 20% tämän työnteon kehittämistä ja loput 10% on varattu sinulle osaamisesi kehittämiseen tai uusien metodien kokeilemiseen. Meillä on myös paljon erilaisia uramahdollisuuksia, halusit edetä urallasi sitten vertikaalisesti tai horisontaalisesti.


Lisätietoja ja hakuohjeet 


Hae tehtävään 23.6.2021 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si sekä hakemuksesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä turhaan jätä hakemista viime metreille.

 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Antti Roininen sähköpostilla etunimi.sukunimi (at ) op.fi.  Tehtävän sijaintipaikka on pääkaupunkiseutu. 

  
Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 
OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1460045
  • Tehtäväalue: IT, Vakuutusala, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki