(Poistunut julkaisusta)

Lead Developer, Oulu
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Oletko utelias ja kunnianhimoinen ohjelmistokehittäjä, ja haluaisit alkaa aidosti vaikuttaviin hommiin? Onko toiveissasi seuraava ura-askel, vaativa ja vastuullinen Lead-rooli, jossa voit kehittää sekä vaikuttavia ratkaisuja että nousujohteista urapolkua? Sinua odottaa Lead Developerin rooli Oulussa, ja edessäpäin on nähtävissä selkeä urakehitys, jos olet siihen valmis.

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita keskusyhteisöömme, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

LEAD DEVELOPERINA OP:LLA

Tässä tehtävässä järjestelmäkehityksen taustalla on aina liiketoiminnan tarve, joka tiivistyy meillä OP:lla lopulta pankkiasiakkaiden parhaan mahdollisen palvelun mahdollistamiseen. Tiedämme onnistuneemme tiiminä, kun kunnianhimoiset palvelulupauksemme on täytetty: olemme onnistuneet kuuntelemaan liiketoimintaa sekä sen tarpeita ja tuomaan käyttöön kokonaan uuden tai rohkeasti uudistetun palvelun laadukkaasti ja aikataulussa. Tätä palvelulupausta monistamme OP:ssa koko ketterässä organisaatiossamme aina pankkiasiakkaillemme saakka.

Lead Developerina keskeistä onnistumisessasi on, että oma tiimisi loistaa tuellasi ja ohjauksellasi. Tässä tiimissä rakennetaan vakuudettomiin luottoihin liittyviä palveluita ja niiden erilaisia asiointikanavia. Käytännössä Lead Developerin tehtävässä itse koodaat ja mahdollistat samalla muiden kehittäjien onnistumista. Suunnittelet ratkaisuarkkitehtuurin tai organisoit tarvittaessa arkkitehtuurin suunnittelutyön, tunnistat ja toteutat arkkitehtuurimahdollistajia, ymmärrät riippuvuuksia ja pyrit kokonaisuuden eheyteen koko tiimiä sparraten.

Onnistumisesi tehtävässä näkyy myös siten, että niin halutessasi sinulle mielekäs urakehityspolku meillä OP:lla (esimerkiksi Tech Lead- tai Enterprise Architect -rooliin) jatkuu vahvana.

NÄITÄ TARVITSET ONNISTUAKSESI

  • Vahva kokemus Full Stack-kehittämisestä Javalla ja Reactilla tai muulla vastaavalla Javascript-kehyksellä.
  • Olet aikaisemmin työskennellyt REST-rajapintojen ja mikropalveluarkkitehtuuriratkaisujen (esimerkiksi Spring) parissa.
  • Osaat kuvata ratkaisuarkkitehtuurin sekä määritellä ratkaisun ei-toiminnalliset vaatimukset ja rajapinnat.
  • Tärkeimpänä olet omaa työtäsi kohtaan intohimoinen. Haluat tehdä loistavaa koodia sekä loistavia, vaikuttavia ratkaisuja ja tukea tässä muita omalla, innostavalla tyylilläsi.

MILTÄ TYÖSI JA URASI NÄYTTÄÄ OP:LLA?

Kun ohjelmistokehittäjiltämme kysyy, mikä työssä on parasta, vastaus löytyy kollegoista. Koemme huippuosaavat työkaverit eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi. Toisena seikkana kehittymistä vauhdittaa jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia ja scouttailemmekin avoimesti uusia työtapoja ja teknologioita.

Ohjelmistokehittäjän työ pankkialalla on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Visiomme OP:lla on olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan yritys Suomessa ja uudistumme jatkuvasti tavoilla, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen. Tehtävä on jaettu meille kaikille OP:laisille, joten myös sinä olet asiantuntemuksellasi mahdollistamassa tulevaisuuden pankkipalvelua.

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN!

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Johanna Lintuselta (puh. 050 591 9340). Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@barona.fi. Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 13.10.2019 mennessä!