(Poistunut julkaisusta)

Lead Developer, (koneoppimisen ratkaisut)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme Lead Developeria Finanssiälyn -osaamiskeskukseen.

Lead Developer

Finanssiälyn osaamiskeskuksessa vastaamme finanssiälyn tuomisesta osaksi OP Ryhmän asiakaskohtaamisia, tuotteita ja palveluita. Päävastuunasi on finanssiälyn ratkaisujen kehittäminen OP:n heimojen ja liiketoimintojen tarpeisiin yhdessä kollegoidesi kanssa. Vastaat analytiikka- ja koneoppimistuotteiden ja palveluiden määrittelystä, kehittämisestä ja testaamisesta. Vastuullasi on erityisesti data- ja kanavaintegraatioiden ja rajapintojen määrittely ja toteuttaminen. Finanssiäly - osaamiskeskuksessa astut mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä entistä tehokkaammaksi, personoidummaksi ja kohdennetummaksi. Tehtävääsi kuuluu myös osaamisesi jakaminen ja hyödyntäminen arkkitehtien, muiden developereiden ja Data Scientistien kanssa.

Suunnittelet ja toteutat ennustavan analytiikan ja koneoppimisen tuotteita OP:n kaikkien liiketoimintojen ja heimojen tarpeisiin. Kehityskokonaisuudet, joiden parissa työskentelet, ovat keskeinen osa-alue strategiamme toteutumisessa.

Oletko hakemamme osaaja?

Etsimme Lead Developeria joka haluaa kehittyä data science – alueen tekemisen ja siihen liittyvän ohjelmistokehityksen mestariksi. Osaat luoda riittävän yksityiskohtaiset suunnitelmat, toteuttaa ratkaisut esimerkiksi Scalalla, Javalla tai Pythonilla sekä hallitset AWS:n tarjoamat välineet. Teet myös tarvittavia konfigurointeja ja parametrisointeja olemassa oleviin tuotteisiin ja palveluihin, kehität nykyisiä sovelluksia ja rajapintoja sekä koordinoit ulkoisten kehittäjien töitä. Sinulla on kokemusta rajapintojen kehittämisestä. Suuret tietovarastot (EDW), relaatiotietokannat ja SQL ovat sinulle kiinnostavia, kuten myös AWS:n big data -työkalut ja analytiikan tuotteistus käytännössä. Ymmärrät DataOps alueen käsitteet ja haluat toteuttaa minimaalista ylläpitoa vaativia ratkaisuja.

Tartu mahdollisuuteen

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmistokehitysosaaminen.

Teemme töitä isojen asioiden ja merkittävien kokonaisuuksien äärellä. Datan ja tekoälyn ympärillä tapahtuu paljon, ja innostus näkyy OP:lla niin käytävillä kuin suunnitelmissa. tulet saavuttamaan myös lyhyen tähtäimen voittoja, vaikka osa kehityksestä kantaankin hedelmää vasta vuosien päästä.

Paiskimme töitä tosissaan, mutta osaamme myös nauraa epäonnistumisille. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä periksiantamattomuutta. Tarkemmin arkeemme ja projekteihimme voit sukeltaa www.op-careers.fi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävään 16.06.2019 mennessä lähettämälle meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Juha Vesanto kertoo sinulle mielellään lisää puh. 0407505515. Voit myös laittaa kysymyksesi Juhalle sähköpostitse juha.vesanto(at)op.fi.

Tässä roolissa työskentelet Vallilassa Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.