(Poistunut julkaisusta)

LEAD DEVELOPER (Frontend)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä.

Oletko tunnistanut kipinän päästä itse kehittämään entistä vaikuttavampia, suuren ihmisjoukon käytössä olevia, arkea helpottavia ratkaisuja? Haluaisitko päästä vaikuttamaan sellaisiin palveluihin, joita todennäköisesti itsekin arkielämässäsi käytät?

Tulevassa tehtävässä yhdistyvät isot vaikuttamismahdollisuudet, jatkuva työssä kehittyminen ja työkavereilta oppiminen sekä kunnianhimoisten ratkaisujen kehittäminen OP:n yhteisen palvelulupauksen eteen. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

 LEAD DEVELOPERINA OP:LLA

Lead Developerina olet tärkeä osa toimihenkilön asiakirjahallinnan moniosaavaa tiimiä ja vastaat asiakirjahallintaan liittyvien toiminnallisuuksien toteutuksesta. Ymmärrät eri sidosryhmien tarpeita, huomioit ne työssäsi, osaat priorisoida ja johtaa arkkitehtuurin kehittämistä. Pystyt ohjaamaan ja tukemaan tiimin muiden toteuttajien työtä sekä auttamaan isojen kokonaisuuksien palastamista tiimin toteuttajien kesken.

Teemme OP:lla muutosmatkaa, joka mullistaa sekä oman työmme että asiakkaillemme tuottamamme palvelut. Uusi ketterämpi toimintamalli otetaan vaiheittain käyttöön koko organisaatiossa ja siinä vastuu ja vapaus jakautuu kaikille OP:laisille.

TOIVOMME SINULTA:

  • Vankkaa teknistä osaamista moderneista teknologioista, kokemusta uusien teknologioiden käyttöönotosta ja näkemystä arkkitehtuurisuunnittelusta
  • Kokemusta Java-pohjaisten järjestelmien frontendistä (esim. Spring)
  • Kokemusta tiimin mentoroinnista ja sparrauksesta, sekä halua auttaa muita kehittymään ja onnistumaan
  • Kykyä johtaa muutosta ja osallistaa eri sidosryhmät muutoksessa kohti tavoitetta
  • Ketterän kehittämisen työtapojen hallintaa
  • Kykyä oppia nopeasti
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

MILTÄ TYÖSI JA URASI OP:LLA NÄYTTÄÄ?

Kun ohjelmistokehittäjiltämme kysyy, mikä työssä on parasta, vastaus löytyy työkavereista. Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Toisena seikkana kehittymiseen vaikuttaa jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia.

Ohjelmistokehittäjän työ pankkialalla on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan yritys Suomessa ja uudistumme jatkuvasti tavoilla, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen.

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN!

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Ville Saviluodolta, (puh.040 869 0180 tai ville.saviluoto@barona.fi). Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 2.6.2019 mennessä!