Lead Developer, Digital Services
Sato Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Me SATOssa etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Lead Developer, Digital Services 

Oletko kokenut ohjelmistoalan ammattilainen? Oletko kovan koodaamisosaamisen lisäksi varustettu mahtavilla tiimityöskentelytaidoilla? Haluatko olla mukana mullistamassa asumisen toimialaa, innovoimassa ja kehittämässä uusia palveluita suoraan asiakkaille?

Haluamme sinut mukaan nälkäiseen ja innokkaaseen SATOn Digi & IT -tiimiin kehittämään digitaalisia palveluitamme! Työtä tiimissä tehdään ratkaisukeskeisesti hyvällä fiiliksellä.

Vastuullasi on uusien ja nykyisten liiketoimintalähtöisten digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden kehittäminen sekä tekninen toteutus yhdessä tiimin kanssa. Ohjaat ohjelmistokehitystä ja laadun parantamista. Osallistut kehityssprinttien sisällön suunnitteluun sekä toteutuksen valvontaan ja toimintatapojen ja osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tuet ja valmennat muuta tiimiä päivittäisessä työssä. Tehtävä on SATOssa uusi ja pääset tekemään siitä omanlaisesi.

Terveiset tulevalta kollegalta Ilkalta: ”SATO on rento ja välittävä työpaikka. Meidän tiimissä tehdään työtä kädet savessa hyvin asiakaslähtöisesti. Jokainen saa mahdollisuuden luoda ja tehdä itse sekä näyttää osaamisensa. Työskentely SATOlla on vauhdikasta, hauskaa ja jopa kodikasta.”

Toivomme sinulta: 

 • Näyttöjä digitaalisen palveluiden kehittämisestä käyttöliittymä- ja microservice-komponenttien osalta
 • Olet innokas oppimaan uutta ja etsimään sovellusarkkitehtuurin näkökulmasta kustannustehokkaimmat ja yksinkertaisimmat uudet ratkaisut
 • Sovellat innokkaasti vanhoja ja uusia AWS-palveluita ratkaisuihin. Osaat tarvittaessa määrittää ja operoida kyseisiä palveluita automatisoiden. Tavoitteenasi on rakentaa palveluita minimoiden operointikulut ja sen tähden mm. Docker & Kubernetes ovat tuttuja sinulle.
 • Olet innokas kehittäjä. Rakastat elegantteja ratkaisuja, mutta koodi ei ole sinulle itseisarvo. Jatkuvan kehityksen sujuvuus ja tiimin tuottavuuden tehostaminen ovat itsestään selviä NFR:ia sinulle.
 • Olet itsevarma oman koodin laadusta, ja osaat tarkastella ja neuvot tiimiläisiä parantamaan omia tuotoksiaan.
 • Sinulla on yli 5 vuoden kokemus harrastus- ja työprojekteissa digitaalisten palveluiden kehittämisestä. Kokemus pitää sisällään niin pilviosaamista (erityisesti AWS- osaamista) ja kehittämistä (Java Springboot, Javascript/React, NodeJS).

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.3. mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva kollegasi Ilkka Lyytinen p. 050 3400 145 tai Johannes Ervamaa p. 040 8621 657

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1238761
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki