(Poistunut julkaisusta)

(Lead) developer, Business process automation
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.
Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 


Haussa on nyt Kehittäminen ja teknologiat -organisaatioon Helsinkiin Prosessiautomaatio -yksikköön
(Lead) developer, Business process automation


Tässä tehtävässä tulet vastaamaan laajempien prosessiautomaatioratkaisujen teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta IBM BAW tuoteperheen kyvykkyyksillä, joista hyödynnämme tällä hetkellä prosessimoottoria (BPM), asianhallintakyvykkyyttä (Case Manager) ja päätösmoottoria (ODM). Tulet tekniseksi asiantuntijaksi yksikköön, jonka vastuulla on prosessiautomaatioratkaisujen suunnittelu ja toteutus automaatiotyökalupakkia hyödyntäen. Ratkaisemme OP Ryhmän eri liiketoimintojen automaatiotarpeita esimerkiksi ohjelmistorobotiikan, dokumenttien digitalisointiratkaisujen ja prosessimoottorin avulla. 


Lisäksi (Lead) developer -roolissa vastaat tiimissäsi kehittämisen yhtenäisyydestä ja siitä, että ratkaisut on toteutettu hyvän arkkitehtuurin mukaisesti. Toimit myös ulkopuolisten kehitystiimien tukena teknisissä asioissa OP:n asiantuntijana. Voit myös kasvaa Lead -rooliin. 


Mitä odotamme sinulta
Edellytämme sinulta teknistä osaamista, esimerkiksi integraatio – ja ohjelmointiosaamista (esim. Java). Lisäksi odotamme sinulta:

  • Aikaisempia näyttöjä menestyksekkäästä digitaalisten ratkaisujen teknisestä implementoinnista. 
  • Ymmärrys teknisten mahdollisuuksien hyödyntämisestä liiketoiminnan digitalisoinnissa ja prosessien automatisoinnissa.
  • Ymmärrys prosessien kehittämisestä.
  • Teknisen osaamisen lisäksi omaat mainiot tiimityöskentelytaidot myös englanniksi.
  • Osaat tarvittaessa myös vakuuttaa sidosryhmät ja kommunikoida sujuvasti, kun tuet heitä automaatioratkaisujen valitsemisessa. 

IBM BAW -tuoteosaaminen (BPM, ODM ja/tai Case manager) katsotaan eduksi. Voimme kuitenkin myös kouluttaa työkalujen käyttöön, joten hae rohkeasti, vaikka kaikki tuotteet eivät olisi sinulle ennalta tuttuja. Eduksi katsotaan myös kokemus ohjelmistorobotiikan toteutuksesta.


Mitä saat meiltä
OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat kollegasi mukavassa tiimissä sekä esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme alan moderneimmat työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa sekä laajat työsuhde-edut ja ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

OP Ryhmä panostaa prosessiautomaatioon ja saatkin käyttöösi laajan työkalupakin, jolla täyttää eri liiketoimintojen automaatiotarpeita. Työkavereina sinulla on kasa edelläkävijätiimimme asiantuntijoita, joiden lisäksi työskentelet läheisessä yhteistyössä liiketoimintojen, teknisten asiantuntijoiden sekä esimerkiksi tekoälykehittäjien kanssa. Tarjoamme tiimimme jäsenille näkyvyyden koko kehitysputkeen aina käyttötapausten tunnistamisesta tekniseen toteutukseen ja liiketoimintahyötyjen realisointiin asti. 

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Työskentelymme ketterästi vaatii itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Vaikka arkemme on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta - toivottavasti sinäkin.
 
Lisätietoa meistä, arjestamme sekä projekteistamme löydät täältä >> 

Lisätiedot ja hakuohjeet
Kiinnostuitko tehtävästä tai jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Antero Immonen puh. 040 59404909 tai antero.immonen@op.fi perjantaina 17.1.2020 klo 9-10 ja maanantaina 20.1.2020 klo 13-14.


Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 24.1.2020 mennessä OP Urasivuston kautta. Älä kuitenkaan odota hakuajan loppuun, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla. Liitäthän hakulomakkeeseen CV:si palkkatoiveineen. 


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.