(Poistunut julkaisusta)

Lead Designer
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Lead Designer

Etsimme nyt osaavaa ja innovatiivista Lead Designeria Design-yksikkömme vahvistukseksi! Haluat olla mukana kehittämässä tulevaisuuden digitaalisia palveluita, jotka ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita ja tuottavat käyttäjilleen miellyttäviä kokemuksia. Sinulla on yli 8 vuoden työkokemus palvelumuotoilusta tai liiketoimintakonsultoinnista ja olet elementissäsi päästessäsi kehittämään uusia palvelukonsepteja, vastaamaan isoista kokonaisuuksista sekä suunnittelemaan niitä myös käytännön tasolla.

Lead Designerina tulet toimimaan osana palkintoja voittanutta palvelumuotoilu- ja projektitiimiämme asiakkaidemme tulevaisuuden monikanavaisten digitaalisten palveluiden parissa. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi uusien projektien myynti, vaativimpien projektien läpivienti, projektien ylätason palvelumuotoilutyö, asiakkaiden liiketoimintastrategian kehittäminen ja paljon muuta!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat olla etulinjassa kehittämässä tunnettujen ja merkittävien digitaalisten palveluiden käyttökokemuksia sekä tulla osaksi CGI:n kokenutta Design-yhteisöä, niin kerro meille tarkemmin itsestäsi ja tekemistäsi töistä liittämällä hakemukseesi portfoliosi.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Mitä odotamme sinulta?

• Vahvaa näyttöä palvelumuotoilusta, erilaisten palvelukonseptien suunnittelusta sekä käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta
• Kokemusta liiketoimintamallien ja liiketoimintakonseptin kehittämisestä
• Kokemusta konseptointi- ja innovointityöpajojen vetämisestä
• Kykyä sovittaa yhteen liiketoiminnan tarpeet, teknologiset mahdollisuudet sekä asiakaskokemuksen

Vahvan substanssiosaamisesi lisäksi sinulta löytyy kykyä kouluttaa ja innostaa tiimiäsi yltämään huippusuorituksiinsa. Tiimikaverina olet kommunikointi- ja yhteistyökykyinen, ja omaat konsultti- ja myyntihenkisen asenteen. Suunnittelutiimin ohjauksen lisäksi toimit asiakasprojektien konseptinomistajana, joten oma-aloitteinen työtapasi ja hyvät johtamistaitosi toimivat valttikortteina tulevassa roolissasi.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa Maaret Hälvä, 0509944838, torstaina 21.1.2021 kello 9-12 ja keskiviikkona 27.1.2021 kello 12-15.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.01.2021

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

#LI-DNP

Skills

  • User Interface Design
  • Service Design

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.