Lead Data Scientist
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Digia Data Driven Solutions etsii sinua, 


Lead Data Scientist


Olet konkari edistyneen analytiikan ja tekoälyn soveltamisesta liiketoiminnan kehittämisessä. Haluat olla rakentamassa ja kehittämässä liiketoimintaamme Data Driven Solutions yksikössämme, jossa pääset hyödyntämään yhdessä muun Data Science tiimin kanssa uusimpia menetelmiä ja teknologiota asiakkaidemme haasteiden ratkaisemisessa esimerkiksi ennustamisen, optimoinnin tai asiakasymmärryksen lisäämiseksi. Arvostamme osaamistasi ja kokemustasi, jonka vuoksi myös rooli muovautuu sinun näköiseksesi.

Meillä toimit roolissa, jossa olet osa kasvavaa tiimiä, joka työskentelee liiketoimintalähtöisesti ratkaisten datalla, edistyneellä analytiikalla ja tekoälyllä asiakkaidemme haasteita yhteiskunnallisesti merkittävissä hankkeissa. Tässä roolissa tulet hoitamaan monipuolisia liiketoimintaa edistäviä ja kehittäviä tehtäviä ja varmistat osaltasi, että toiminnan suunta ja liiketoiminnan tavoitteet kohtaavat toisensa. Osallistut Senior Data Scientistina yksikkömme asiakasprojekteihin noin puolet työajastasi. Tulet myös toimimaan asiakasrajapinnassa tukien myyntiämme ja toimituksiamme. 

Sinulla on erinomaiset konsultointi- ja vuorovaikutustaidot, kyky omaksua asiakkaan liiketoiminnan ansainta- ja toimintalogiikat sekä aito kiinnostus digitaalisten palvelujen sekä niiden taustalla tarvittavien liiketoimintaprosessien suunnitteluun. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on sekä asiantuntemusta, kykyä ja uskallusta haastaa asiakkaitamme heidän kehityshankkeissaan. Innostut haasteista, sytyt erilaisista liiketoimintamalleista, ja jaksat kulkea asiakkaan rinnalla pitkäjänteisesti hankkeiden loppuun saakka. Olet myös luontevasti myyjiemme tukena uusien konsultointi- ja digitaalisten palveluiden toteutushankkeiden myynnissä.

Tarjoamme sinulle paikan omasta mielestämme Suomen mukavimmassa työpaikassa ja tiimissä. Saat kilpailukykyisen palkan sekä kokeneet, osaavat ja huumorintajuiset työkaverit. Pääset sopivasti haastaviin tehtäviin ja antamaan kädenjälkesi Suomen merkittävimpiin toiminnan kehittämisen ja digitalisoinnin hankkeisiin. 

Vahvoilla olet mikäli sinulla on: 

 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon 
 • kokemusta edistyneen analytiikan ja tekoälyn soveltamisesta liiketoiminnan kehittämisessä
 • hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot 
 • positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne 
 • useamman vuoden kokemusta edistyneen analytiikan ja AI/ML-toteutuksista pilviympäristöissä (Azure, AWS tai Google Cloud Platform sekä kokemusta Python, R, SAS, terraform tai kontitusteknologioista) 

Miksi Digian Data Driven Solutions? 

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi Data Driven Solutions yksikköä, myös koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! 

Digiana olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Data Driven Solutions yksikkömme taas on kasvava 80 henkilön ammattitaitoinen, ystävällinen porukka. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Joachim ja Julius. Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.

Tästä eteenpäin? 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme - älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta tulemaan!


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@digia.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1508481
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Tampere