(Poistunut julkaisusta)

Lead Consultant, Unit4
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020

Ura uuteen uskoon Unit4:llä? Nyt on avainrooli konsultille tarjolla!

Unit4 ERP on meillä Suomessa uusi käyttäjälähtöinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka vastaa erityisen hyvin palveluliiketoiminnan tarpeisiin. Efima toimii Suomessa Unit4:n kumppanina yksityisellä sektorilla ja etsimme nyt johtavaa konsulttia viemään uutta ohjelmistotuotetta eteenpäin Suomen markkinoilla!

Mitä teet:

 • Toimit avainroolissa Efimalla Unit4-tuotteen ja -liiketoiminnan johtavana konsulttina.
 • Vastaat kokonaisratkaisun suunnittelusta ja toteutuksesta Efiman Unit4-projektitoimituksissa asiakkaan liiketoiminnan tarpeeseen. Vastuullasi on toimitusprojektien järjestelmäkokonaisuuksien toiminta- ja tietoarkkitehtuurin suunnittelu ja toteuttamisen ohjaaminen. Tämän lisäksi pääset myös käärimään hihasi ja osallistumaan projektitoimitusten käytännön toteutuksiin.
 • Tuet projektipäällikköä ja projektin omistajaa ohjausryhmätyöskentelyssä kokonaisratkaisuun liittyvissä asioissa ja kokonaisratkaisun toteutuksessa.
 • Olet mukana myyntivaiheessa kokonaisratkaisun suunnittelussa ja mallintamisessa materiaaleihin.

Mitä odotamme sinulta:

 • ERP-tuntemusta – Olet toiminut toiminnanohjausjärjestelmien parissa joko konsulttina tai pääkäyttäjänä. Sinulla on kokemusta ERP-ympäristöistä (esim. SAP, Microsoft NAV) ja hallitset teknologiat sekä integraatiot muihin liiketoiminnan järjestelmiin.
 • Kokemusta – Sinulla on vankka ymmärrys liiketoiminnasta ja kokemusta menestyksekkäästä toiminnan kehittämisestä, erityisesti arvostamme talousprosessien ja projektiliiketoiminnan ymmärrystä.
 • Efimalaista asennetta – Omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Olet tiimipelaaja päästä varpaisiin ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Mitä me tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tullintorilla. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi 24.5.2020 mennessä.

Rekrytointiprosessi sisältää 2 haastattelua ja case-tehtävän. Prosessin puolivälissä jatkoon päässeitä hakijoita pyydetään tekemään työpersoonallisuuskysely ja muutama päättelytehtävä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Practice Lead Stiina Lilja. Stiinan tavoitat sähköpostitse osoitteesta stiina.lilja@efima.com tai puhelimitse numerosta 044-261 7380. Stiinan tavoitat parhaiten torstaina 14.5 klo 9-11 ja keskiviikkona 20.5 klo 9 - 10:30.