(Poistunut julkaisusta)

Lead Consultant, Analytics & Cognitive
Deloitte Finland - Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
Lead Consultant, Analytics & Cognitive
 
Oletko vahva data- ja cloud-arkkitehtuurin, AWS:n, Azuren, GCP:n tai big data -alustojen asiantuntija? Haemme Analytics & Cognitive –tiimiimme johtavaa konsulttia mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin asiantuntijoidemme joukkoon. Haluat kehittää jo vahvaa osaamistasi edelleen pilvipohjaisten analytiikka-arkkitehtuurien parissa ja toisaalta mentoroida ja tukea muiden asiantuntijoiden kehitystä ja kasvua. Sytyt liiketoimintaongelmien ratkaisemisesta ja pyrit tekemään asiat mahdollisimman automatisoiduiksi.
 
Mitä tarjoamme sinulle?
 
Deloittella pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa. Projektisi saattavat olla esimerkiksi toimitusketjun, asiakasymmärryksen tai hinnoittelun saralla datan ja analytiikan avulla asiakkaidemme toiminnan ja tulevaisuuden vahvistamista. Kanssasi työskentelevät huippukollegat sekä Analytics & Cognitive –tiimistä että myös muista Deloitten asiantuntijatiimeistä paikallisesti ja kansainvälisesti. Opimme toisiltamme päivittäin. Emme ainoastaan tarjoa toimivia ratkaisuja, vaan vaikutamme asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme positiivisesti.
 
Kulttuurissamme otetaan huomioon yksilöt ja panostetaan erityisesti palautteen antamiseen ja coachaamiseen kaikilla uratasoilla. Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Pääset osaksi dynaamista kulttuuriamme, jossa tehdään töitä yhdessä pyrkien aina parhaaseen laatuun ja lopputulokseen. Deloitte tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet menestyä ja hyödyntää vahvuuksiasi.
 
Sinustako uusi deloittelainen?
 
Toimitko luontevasti projektiluontoisessa työssä ja olet vienyt erilaisia projekteja menestyksekkäästi läpi? Projektikokemuksen lisäksi toivomme, että sinulta löytyy myös:
  • Vähintään 5 vuotta relevanttia työkokemusta analytiikan parista erityisesti aiheista kuten data-arkkitehtuuri, pilvipalvelut, big data alustat
  • Aiempaa kokemusta konsultin roolista ja/tai vahvaa toimialaosaamista
  • Relevantti korkeakoulututkinto
  • Innostusta ja osaamista tiimityön johtamiseen
  • Vahvat ja vakuuttavat kommunikaatio- ja esiintymistaidot
  • Aitoa mielenkiintoa ratkaisukeskeistä asiakastyötä kohtaan
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti
 
Kiinnostuitko?
 
Haluamme kuulla sinusta lisää! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 8.12.2019 ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Heräsikö sinulla kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Jouni Alin (Partner, Analytics Leader) kertoo sinulle mielellään lisää. Jounin (050 9100 911) tavoitat parhaiten 21.11. klo 13-15,  28.11. klo 13-14 tai 4.12. klo 13-14. Rekrytointiprosessia koskevat kysymykset voit osoittaa rekrytiimille osoitteeseen rekry@deloitte.fi.
 
What impact will you make?
 
Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.