(Poistunut julkaisusta)

Lead Auditor Poriin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaallemme laadunhallinnan ammattilaista projektityöhön. Asiakkaamme on teollisenalan asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa konsulttipalveluita mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuuspalveluiden sekä asennus- ja valvontapalveluiden muodossa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työpaikka sijaitsee aluksi Porissa. Asiakasprojekteja toteutetaan sopimusten mukaan kotimaassa ja ulkomailla. 
Rekrytointitoimeksiantoa hoitaa Adecco Finland Oy.
Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. insinöörin tutkinto), Lead Auditor NQA-pätevyyttä ja pitkäaikaista kokemusta laadunhallinnan tehtävistä. Sinulla on kokemusta projektitehtävistä ja puhut suomen lisäksi hyvää englantia. Toivomme sinulta työnluonteen vuoksi matkustusvalmiutta. Henkilönä olet vuorovaikutustaitoinen ja pitkäjänteinen.
Tehtäviisi kuuluu vastata laadunvarmistuksesta vaativassa projektityössä sisältäen mm. laadunhallintajärjestelmien kehittämistä, sisäisiä auditointeja ja toimittaja-auditointeja.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä, joissa sinulla on mahdollisuus haastaa itsesi ja syventää osaamistasi.
Käytössäsi ovat nykyaikaiset työskentelyvälineet ja muiden ammattilaisten tuki. Työtä tehdään pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa. Etätyön tekeminen on osittain mahdollista.
Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, haethan tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 2.5.2018. Lisätietoja tehtävästä saat Eerika Jantuselta p. 046 875 0111.

Asiakkaan tehtävänimike:  Auditor


Sijainti:  PORI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Eerika Jantunen


Toimipaikka:  Rauma