(Poistunut julkaisusta)

Lead arkkitehti
Fujitsu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Modernit tiedon- ja sisällönhallinnan ratkaisumme toteuttavat asiakkaidemme digitaalista transformaatiota  tehostamalla tiedon käyttöä, automatisoimalla rutiinitoimintoja ja tukemalla päätöksentekoa. Vahvistamme tiimiämme ja haemme Helsingin toimipisteeseen

LEAD ARKKITEHTIA

Vastaat ratkaisualueen arkkitehtuurilinjauksista ja ratkaisujen teknologisesta ajantasaisuudesta. Suunnittelet ja kuvaat ratkaisut liiketoiminta- ja teknologiaongelmiin sekä vastaat niiden toteutettavuudesta. Osallistut myös myynnin tukeen ja asiakasprojekteihin. Fujitsun kehittämän CaseM –tiedonhallinnan ratkaisun kehittyminen ja kilpailukykyisyyden varmistaminen on osa työkenttääsi.

Etsimme kädet savessa asenteella olevaa arkkitehtia, jolla on intoa uusiin haasteisiin. Arvostamme kokemusta moderneista palveluarkkitehtuureista, pilvipohjaisista järjestelmistä, java-teknologiasta sekä erilaisista tietokannoista ja integraatioista. Sinulla on kyky tuottaa korkeatasoisia teknisiä kuvauksia ja osaat mallintaa arkkitehtuuria järjestelmä-, sovellus- ja komponenttitasoilla. Kenties sinulla on entuudestaan kokemusta tuotekehityksestä. Vahvan teknisen osaamisen lisäksi annamme painoarvoa kokemukselle asianhallinnan, asiakirjahallinnan, arkistoinnin ja sähköisen asioinnin järjestelmistä.

Työskentelet useiden sidosryhmien kanssa ja toiminnassasi korostuvat hyvät sosiaaliset taidot, yhteistyökyky sekä järjestelmällinen työote. Pystyt ohjaamaan monimutkaisia teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita ratkaisukeskeisesti, päättäväisesti ja vakuuttavasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle paikan osaavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ratkaisujemme kehittymiseen ja tapaamme toimia. Meillä on ammatilliseen kasvuun kannustava ilmapiiri, joustavat työnteon edellytykset ja mukava tekemisen meininki. Uudet kollegasi odottavat sinua - rakennetaan yhdessä onnistumisen elämyksiä!

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Väisänen, p. 050 527 3027 tai sähköposti anne.vaisanen(at)fi.fujitsu.com

Jätä hakemuksesi ja CV 31.5.2019 mennessä.