Lead Architect (Helsinki, Tampere tai muu)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisan IT-liiketoiminta on korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. 

Etsimme Lead Architectia tiimiimme, jossa työskentelemme uusien puheenymmärrystä ja tekoälyä hyödyntävien ratkaisujen parissa. Yhdessä meidän sovelluskehittäjien, AI/ML asiantuntijoiden, tuoteomistajien ja muiden teknisten asiantuntijoiden kanssa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan huippumoderneja ASR/NLP, sekä keskustelevan tekoälyn ratkaisuja (Conversational AI).  Pääarkkitehtinä vastaat kokonaisarkkitehtuurin suunnittelusta ja ohjaat sen toteuttamista.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta  

 • Useamman vuoden kokemusta modernista sovelluskehityksestä 
 • Useamman vuoden kokemusta arkkitehdin roolissa toimimisesta, määrittelystä ja kokonaisarkkitehtuurien suunnittelusta. 
 • Kokemusta konttiteknologiapohjaisten ratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta ja hyödyntämisestä tuotantoympäristöissä 
 • Kokemusta pilvinatiiveista ratkaisuista, suunnittelumalleista, ratkaisujen arkkitehtuurista ja toteutuksesta, erityisesti Azure alustalla. 
 • Ymmärrystä ja teknistä osaamista suurien käyttäjämäärien omaavien järjestelmien skaalautuvuuden ja monitoroinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta tuotantoympäristöissä. Sinulla on käytännön kokemusta tuhansien yhtäaikaisten käyttäjien järjestelmien vaatimuksista ja toteutuksesta tuotannossa. 
 • Perusymmärrystä AI/ML -käsitteistä ja ratkaisuista. Kokemus ASR, NLP, NLU ja Conversational AI ympärillä on eduksi. 
 • Ymmärrystä DevOps -käytännöistä ja kokemusta, esim. Jenkins, Azure Devops tai Github Actions hyödyntämisestä tuotantokäytössä. 
 • Kokemusta lead-roolissa toimimisesta sovelluskehitystiimissä ja kyky toimia toimitustiimin ohjaajana myös itse osallistuen tekemiseen. 
 • Kokemus palvelujen tuotteistamisesta ja siihen liittyvistä vaiheista on eduksi. 
 • Hyvä kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi  

Miksi Elisa?  

Meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. Me elisalaiset arvostamme työnantajaamme hyvin korkealle ja henkilöstön osaamisen kehittymiseen ja hyvinvointiin panostetaan reilusti. Olemme myös tutkitusti useampana vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.  

Tarjoamme todella monipuoliset mahdollisuudet sinun urasi kehitykselle. Eri puolella Elisaa on laajasti kehitettävää ja upeita työmahdollisuuksia aina henkilöasiakaspuolen tekniikasta hyvin syvälle tietoturvan maailmaan asti ja laajan kotimaan toimintamme lisäksi olemme kasvamassa kansainvälisille markkinoille erilaisilla ratkaisuilla tehdasautomaatioon ja verkkoautomaatioon liittyen.   

Pääset työskentelemään ICT-kentässä meillä inspiroivassa ympäristössä työkavereinasi mukavat kovan luokan osaajat. Työkavereiden lisäksi sinusta ja kehittymisestäsi välittää esihenkilösi. Tarjoamme erittäin hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä loistavia henkilöstöetuja! Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Olet osana kehittämässä palveluita, joita monet Suomen suurimmista yrityksistä ja organisaatioista käyttävät.  

Hae heti! Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai Elisasta, niin ota yhteyttä Tommiin tommi.somersuo [at] elisa.fi tai 045 8724111. Hän kertoo sinulle mielellään lisää. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1511293
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Tommi Somersuo (tommi.somersuo (a) elisa.fi)
 • Sijainti: Helsinki, Tampere Tai Muu Suomi