(Poistunut julkaisusta)

L&D Manager
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Vahvistamme ISS:n People & Culture yksikkömme Learning and Development & Talent toimintoja, ja haemme Manageria rakentamaan yhdessä kanssamme maailman parasta palveluyritystä. Käytössäsi ovat globaalin palveluyhtiön People & Culture prosessit, ja työssäsi vastaat prosessien ja työkalujen implementoinnista ja edelleen kehittämisestä omalla vastuualueellasi.


L&D Manager osallistuu aktiivisesti yrityksen osaamistarpeiden tunnistamiseen ja osaamisen kehittämisen hankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. L&D Managerina osallistut myös vahvasti asiakaskeskeisen palvelukulttuurin rakentamiseen.


Tehtävään kuuluu organisaation ja kyvykkyyksien kehittämiseen liittyviä osa-alueita kuten esimerkiksi perehdytys, työnluokitukset ja tehtäväkuvat, osaamisarvioinnit ja talent management. Lisäksi tehtävässä vaaditaan vahvaa osaamista ja työkokemusta tietotekniikan kehittämishankkeista, myös eLearning-toiminnallisuuksien ymmärtäminen on työssäsi tärkeää.


Menestyäksesi tehtävässä tarvitset vahvaa työkokemusta erilaisista henkilöstön kehittämisen ja tietotekniikkaan liittyvistä kehityshankkeista sekä kykyä viedä kehitysprojektit tuloksekkaasti päätökseen. Olet toiminut projektipäällikkönä jo useissa kehitysprojekteissa. Omaat vahvat verkostoitumis- ja kommunikointitaidot ja pystyt priorisoimaan tehokkaasti eri osa-alueiden välillä. Käytät sujuvasti englannin kieltä, suomen kielen ohella. Hallitset Office -ohjelmat ja olet tarvittaessa valmis matkustamaan.


Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta henkilöstön kehityspäällikön tehtävästä asiantuntijaorganisaatiosta (mielellään kansainvälisestä yrityksestä) sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tutkinto tietotekniikasta on eduksi.


Tule mukaan rakentamaan visiotamme maailman parhaasta palveluyrityksestä todeksi, tarjoamme sinulle todellisen näköalapaikan ison organisaation henkilöstöyksikössä!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Head of Learning & Development and Talent, Jaana Junell 11.9. klo 13-14, numerosta 050 301 1507.


Oletko hakemamme henkilö? Täytä sähköinen hakemuksesi pian tai viimeistään 25.9.2018 alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseen myös CV:si.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


 ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.                                                                          www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 - ISS on savuton työpaikka -