(Poistunut julkaisusta)

Layout -suunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2019

Etsimme asiakkaallemme Pieksämäelle Layout -suunnittelijaa.

Työtehtävät pitävät sisällään asiakaskohtaisten Layout-ratkaisujen sijoittelusuunnittelua ja piirtämistä.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää suunnittelijaa, joka hallitsee sujuvasti esim. Vertex-ohjelman (tai muun vastaavan) käytön. Autocad -osaaminen katsotaan myös eduksi. Lisäksi toivotaan luovaa ajattelua ja hahmottamiskykyä, teknistä koulutustaustaa sekä tarkkuuttaa numeroiden ja mittojen kanssa.

Eduksi katsotaan myös englannin kielentaito sekä hyvät sosiaaliset- ja yhteistyötaidot toiminnassa muiden suunnittelijoiden ja tuotannon eri sidosryhmien kanssa.

Työ on kokopäivätyötä, jossa on myös etätyömahdollisuus. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan aluksi RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen työntekijäksi. Palkkaus teknologiateollisuuden toimihenkilöiden TES mukaisesti.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 0444124279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.