Layout- ja putkistosuunnittelun pääsuunnittelija
AFRY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Kouvolaan

PÄÄSUUNNITTELIJOITA

Tehtävänkuvaus

Pääsuunnittelijan tehtäviin kuuluvat metsä-, kemian- ja metallinjalostusteollisuuden teollisuuslaitosten layout- ja putkistosuunnittelu, tapauskohtaisesti myös käyttöönotto sekä asennusvalvonta. Projektista riippuen voit työskennellä suunnitteluryhmässä asiantuntijana tai useimmiten suunnitteluryhmästä vastaavana pääsuunnittelijana monipuolisissa kotimaisissa sekä kansainvälisissä projekteissa.

Pääsuunnittelijan tehtävässä vastaat oman ryhmäsi suunnittelusta ja työnohjauksesta sekä koordinoinnista. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä tämän alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Työpisteesi sijaitsee Kouvolan toimistollamme. Työ edellyttää jonkin verran säännöllistä matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla.

Ketä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on

  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esim. konetekniikan insinööri tai DI)
  • Kokemusta itsenäisesti suoritetusta layout- tai putkistosuunnittelusta nykyaikaisilla 3D-työkaluilla
  • Aktiivista otetta ja määrätietoisuutta
  • Sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielitaito
  • Hyvät vuorovaikutustaidot, jotka ovat työssä merkittävä etu

Arvostamme lisäksi:

  • Kokemusta ja näyttöjä menestyksellisistä suunnittelu- sekä työlajivetäjän tehtävistä
  • Halua ja rohkeutta vastuunkantoon
  • Kokemusta paperi- ja selluteollisuuden alalta luetaan eduksi

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Saat tehtäviin tarvittavan koulutuksen ja mahdollisuuden kasvaa laitossuunnittelun huippuammattilaiseksi. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatiomme täyden tuen. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus – vapaus kehittyä ja kehittää, sekä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Kaikkonen, p. 010 33 27273

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.5.2021 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Tietoa AFRYstä

AFRYn tavoitteena on olla Euroopan johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka edistää muutosta kohti kestävämpää yhteiskuntaa. ​​​​​​​

Olemme 16 000 omistautunutta infra-, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot