(Poistunut julkaisusta)

Layout- ja putkistosuunnittelijoita
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Teollisuuden liiketoimintayksikkö on yksi merkittävimmistä Pöyryn strategisista osa-alueista. Palvelemme asiakkaitamme globaalisti tarjoamalla korkealaatuista projektinhallintaa, suunnittelua sekä konsultointia asiakkaidemme investointiprojekteihin ja heidän toimintojen kehittämiseksi.

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Vantaalle 

LAYOUT- JA PUTKISTOSUUNNITTELIJOITA

Tehtäviisi kuuluvat metsä-, kemian- ja metallinjalostusteollisuuden teollisuuslaitosten layout- ja putkistosuunnittelu, tapauskohtaisesti myös käyttöönotto sekä asennusvalvonta. Projekteissa työskentelet suunnitteluryhmässä asiantuntevana suunnittelijana ja omaat potentiaalia toimia tulevaisuudessa suunnitteluryhmästä vastaavana pääsuunnittelijana monipuolisissa kotimaisissa sekä kansainvälisissä teollisuusprojekteissa.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa DI:n tai insinöörin koulutusta
  • Kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä
  • Kokemusta 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmista
  • Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista otetta omaan työhön
  • Sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • • Matkustusvalmiutta

Arvostamme lisäksi:

  • Kokemusta AVEVA E3D/PDMS-, Cadmatic-, Autodesk PLANT 3D tai AutoCAD -ohjelmien käytöstä suunnittelussa, sekä aktiivista otetta suunnittelujärjestelmien hyödyntämiseen ja kehittämiseen
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Kokemus paperi-, sellu- tai kemianteollisuuden alalta luetaan eduksi

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme Sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Tarjoamme mahdollisuuden myös tiimisi kehittämiseen ja kasvuun. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää ja positiivista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Hakijan itse toivoessa on myös mahdollista, että hän sijoittautuu muihin Pöyryn toimipisteisiin (esim. Kouvola, Turku, Kotka, Tampere). Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla.

Lisätietoja layout- ja putkistosuunnittelun tehtävästä antaa Pasi Kiiskinen, p. 010 33 22912.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 29.9.2019 mennessä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!