(Poistunut julkaisusta)

Layout- ja putkistosuunnittelija
Neste Engineering Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Etsimme nyt joukkoomme Neste Engineering Solutions Layout- ja Putkistosuunnitteluun

Layout- ja Putkistosuunnittelijoita

Olet avainroolissa varmistamassa asiakasprojektien toteutumista suunnitellun aikataulun, budjetin sekä määriteltyjen laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Layout- ja Putkistosuunnittelijan tehtävään voi kuulua myös suunnittelun ryhmän tai alihankintatyön ohjaus omien vahvuuksiesi mukaisesti. Portfoliomme koostuu monipuolisista ja haastavista investointihankkeista, esisuunnitteluvaiheesta toteutukseen, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tueksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin ympärillesi. Kanssamme olet luomassa vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä, yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle

  • Koulutuksen suunnitteluohjelmiin Smart 3D, PDS
  • Monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet
  • Kansainvälinen ympäristö
  • Vahva turvallisuuskulttuuri
  • Kattavat henkilöstöedut

Mitä toivomme sinulta

Aikaisempaa kokemusta 3D Layout- ja Putkistosuunnittelusta. Roolissasi työskentelet aktiivisesti asiakkaan, projektipäällikön ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi arvostamme halua ja innokkuutta työn ja toimintatapojen kehittämiseen.

Tehtävän sijainti on pääkonttorillamme Porvoon Kilpilahdessa.

Kilpilahteen tarjoamme ilmaiset työmatkabussikuljetukset pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Lisätietoja tehtävästä antaa,

Jukka Sorsa, Manager, Layout and Piping, tel. +358 50 458 3452
Ville Lindberg, Manager, Layout and Piping, tel. +358 50 458 1233

Lähetäthän hakemuksesi rekrytointiportaalimme kautta 13.10.2019 mennessä. Pidäthän kiirettä, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan. Meitä Nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.

Neste Engineering Solutions on ensisijainen valinta vaativien teknologia-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluiden ratkaisujen toimittajaksi. Asiakaskuntaamme ovat öljy-, kaasu-, petrokemian-, kemian-, biojalostus-, biokemian-, biofarma- ja elintarviketeollisuuden sekä teollisen infrastruktuurin (terminaalit, satamat, sähkönjakelu, vedenkäsittely ja tehdasautomaatio) yritykset. Meillä on 60 vuoden kokemus teknologiakehityksestä, investointihankkeiden toteutuksesta ja kunnossapidosta sekä toiminnan tehostamisesta.