(Poistunut julkaisusta)

Layout- ja putkistosuunnittelija
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Teollisuuden liiketoimintayksikkö on yksi merkittävimmistä Pöyryn strategisista osa-alueista. Palvelemme asiakkaitamme globaalisti tarjoamalla korkealaatuista projektinhallintaa, suunnittelua sekä konsultointia asiakkaidemme investointiprojekteihin ja heidän toimintojen kehittämiseksi. 

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Vantaalle

LAYOUT- JA PUTKISTOSUUNNITTELIJOITA

Tehtäviisi kuuluvat metsä-, kemian- ja metallinjalostusteollisuuden teollisuuslaitosten layout- ja putkistosuunnittelu, tapauskohtaisesti myös käyttöönotto sekä asennusvalvonta. Projekteissa työskentelet suunnitteluryhmässä asiantuntijana ja omaat potentiaalia toimia tulevaisuudessa suunnitteluryhmästä vastaavana pääsuunnittelijana monipuolisissa kotimaisissa sekä kansainvälisissä teollisuusprojekteissa.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa DI:n tai insinöörin koulutusta
  • Kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä
  • Kokemusta 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmista
  • Sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Matkustusvalmiutta
  • Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista otetta omaan työhön

Arvostamme lisäksi:

  • Kokemusta layout- tai putkistosuunnittelusta teollisuus- tai konepajaympäristöissä, myös vastavalmistuneet huomioidaan
  • Kokemusta AVEVA E3D/PDMS-, Cadmatic-, Autodesk PLANT 3D tai AutoCAD -ohjelmien käytöstä suunnittelussa, sekä aktiivista otetta suunnittelujärjestelmien hyödyntämiseen ja kehittämiseen
  • Kokemusta suunnittelutehtävien koordinoinnista projekteissa
  • Kokemus paperi- ja selluteollisuuden alalta luetaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Tarjoamme tehtäviin tarvittavan koulutuksen ja mahdollisuuden kasvaa laitossuunnittelun huippuammattilaiseksi, lisäksi saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatiomme täyden tuen. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Hakijan itse toivoessa on myös mahdollista, että hän sijoittautuu muihin Pöyryn toimipisteisiin (esim. Kouvola, Turku, Kotka, Tampere).

Työ edellyttää jonkin verran säännöllistä matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla.

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaanisen ja putkistosuunnittelun osastopäällikkö Tuomas Kuusikko, p. 010 33 25221.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 23.9.2018 mennessä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla