(Poistunut julkaisusta)

Layout- ja putkiston pääsuunnittelijoita
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2018

Haemme Ouluun
LAYOUT- JA PUTKISTON PÄÄSUUNNITTELIJOITA

Tulet toimimaan suunnittelutiimimme jäsenenä, jossa tehtävänkuvaasi kuuluvat layout- ja putkistosuunnittelun pääsuunnittelijan eri tehtävät kemia-, kaivos-, teräs-, metsä- ja energiateollisuuden asiakkaidemme toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla. Täsmällisemmän toimenkuvauksen ja paikan organisaatiossamme sovimme kokemustaustasi pohjalta.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Omaat tehtävään soveltuvan teknisen peruskoulutuksen sekä ammatillista osaamista että aiempaa näyttöä vastaavista tehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja ilmaista itseäsi selkeästi, tarvittaessa myös englannin kielellä.

- Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
- Eduksi luemme kokemuksen teollisuussuunnittelusta 3D-suunnittelujärjestelmällä (Vertex G4 Plant, PDMS, SmartPlant, PDS, AutoCAD Plant 3D)
- Matkustushalukkuutta sekä valmiutta työskennellä myös asiakkaan tiloissa
- Kerro Sinä millaisen korin työkaluja toisit mukanasi

Hakeminen
Hakuaika päättyy 9.12.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan Hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.