(Poistunut julkaisusta)

Layout- ja pääsuunnittelija
Pöyry Industry

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2018

Teollisuuden liiketoimintayksikkö on yksi merkittävimmistä Pöyryn strategisista osa-alueista. Palvelemme asiakkaitamme globaalisti tarjoamalla korkealaatuista projektinhallintaa, suunnittelua sekä konsultointia asiakkaidemme investointiprojekteihin ja heidän toimintojen kehittämiseksi. 

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Vantaalle

LAYOUT- JA PÄÄSUUNNITTELIJOITA

Tehtäviisi kuuluvat metsä- ja kemianteollisuuden suunnittelutehtävät, teollisuuslaitosten mekaaninen ja putkistosuunnittelu, tapauskohtaisesti myös käyttöönotto sekä asennusvalvonta. Projektista riippuen voit työskennellä suunnitteluryhmässä asiantuntijana tai suunnitteluryhmästä vastaavana pääsuunnittelijana monipuolisissa kotimaisissa sekä kansainvälisissä teollisuusprojekteissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa alan insinööritason koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä, kokemusta nykyaikaisista 3D-suunnittelutyökaluista sekä matkustusvalmiutta. Arvostamme kokemusta vaativista suunnittelutehtävistä metsä- tai kemianteollisuudessa. Kielitaitovaatimuksena tehtävään on sujuva suomenkielen sekä hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.  Odotamme lisäksi vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista otetta omaan työhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat myös tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Työ edellyttää jonkin verran säännöllistä matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla.

Lisätietoja tehtävistä antavat mekaanisen ja putkistosuunnittelun osastonjohtaja Jani Peltopuro, puh. 010 33 22780.

Liity asiantuntevaan joukkoomme! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.3.2018 mennessä.

Täytä hakemus täällä / Please apply here

Hakuaika päättyy: 18.3.2018