(Poistunut julkaisusta)

Layout Engineer
Maillefer Extrusion Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme suunnittelijaa Vantaan layout-tiimiin aikaisemman tehtävän haltijan siirtyessä kohti uusia haasteita. Tiimissä työskentelee yhteensä 8 suunnittelijaa. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Vantaalla.

Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti yhdessä kattavan agenttiverkostomme kanssa. Koko yhtiön henkilöstön määrä on noin 250, joista Vantaalla noin 130 henkeä. Tuotannostamme vientiin menee yli 95 %. Löydät sivuiltamme www.maillefer.net lisää tietoa meistä. About us takaa löydät linkin mailleferilaisiin uratarinoihin.

Layout-suunnittelijan pääasiallisena tehtävänä on tarjousvaiheessa linjalayout-suunnittelu ja projektivaiheessa layout-suunnittelun lisäksi asiakkaan rakennussuunnittelun tarvitsemien tehtävänantopiirustusten kuten kuormitus- ja aukotuspiirustusten suunnittelu.

Koulutukseltasi olet insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta layout- tai laitossuunnittelusta. Vaihtoehtoisesti kokemuksesi on 3D-mekaniikkasuunnittelusta. Pääasialliset käytössämme olevat ohjelmistot ovat Vertex G4/G4Plant ja AutoCad. joita olet jo käyttänyt nykyisessä tai aiemmassa työsuhteessasi. Lisäksi hallitset hyvin toimisto-ohjelmat (MS Office, sähköposti). Suomen kielen lisäksi tarvitset päivittäisessä työssäsi englannin kieltä. 

Luonteeltasi olet luotettava, oma-aloitteinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tässä työssä teetkin tiivistä yhteistyötä myynti- ja projektiorganisaation kanssa. Olet tottunut aktiivisesti hakemaan tietoa ja osaat hyödyntää koko organisaation tietoa ja osaamista. Työtehtävien niin vaatiessa matkustat mielelläsi asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden luokse.

Jätäthän hakemuksesi 30.11.2019 mennessä.