Layout Engineer
Maillefer Extrusion Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme suunnittelijaa Vantaan layout-tiimiin aikaisemman tehtävän haltijan siirtyessä kohti uusia haasteita. Tiimissä työskentelee yhteensä 8 suunnittelijaa. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Vantaalla.

Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti yhdessä kattavan agenttiverkostomme kanssa. Koko yhtiön henkilöstön määrä on noin 250, joista Vantaalla noin 130 henkeä. Tuotannostamme vientiin menee yli 95 %. Löydät sivuiltamme www.maillefer.net lisää tietoa meistä. About us takaa löydät linkin mailleferilaisiin uratarinoihin.

Layout-suunnittelijan pääasiallisena tehtävänä on tarjousvaiheessa linjalayout-suunnittelu ja projektivaiheessa layout-suunnittelun lisäksi asiakkaan rakennussuunnittelun tarvitsemien tehtävänantopiirustusten kuten kuormitus- ja aukotuspiirustusten suunnittelu.

Koulutukseltasi olet insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta layout- tai laitossuunnittelusta. Vaihtoehtoisesti kokemuksesi on 3D-mekaniikkasuunnittelusta. Pääasialliset käytössämme olevat ohjelmistot ovat Vertex G4/G4Plant ja AutoCad. joita olet jo käyttänyt nykyisessä tai aiemmassa työsuhteessasi. Lisäksi hallitset hyvin toimisto-ohjelmat (MS Office, sähköposti). Suomen kielen lisäksi tarvitset päivittäisessä työssäsi englannin kieltä. 

Luonteeltasi olet luotettava, oma-aloitteinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tässä työssä teetkin tiivistä yhteistyötä myynti- ja projektiorganisaation kanssa. Olet tottunut aktiivisesti hakemaan tietoa ja osaat hyödyntää koko organisaation tietoa ja osaamista. Työtehtävien niin vaatiessa matkustat mielelläsi asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden luokse.

Jätäthän hakemuksesi 25.11.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312606
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa Arto Jussila, puh. +358 40 775 0262 arkisin klo 12.00 – 15.00.