(Poistunut julkaisusta)

Lavettiauton kuljettaja
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Onko intohimonasi työskennellä raskaiden koneiden parissa? Haemme nyt lavettiauton kuljettajaa Tuusulaan osaksi Cramon Kurottajapalveluita. Olet mukana kehittämässä Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

TOIMENKUVASI

Tehtävänkuvaasi kuuluu työmaakoneiden kuljettaminen/siirtäminen paikasta toiseen ja työkoneiden ajamista lavetille. Tehtäviisi kuuluu lisäksi työturvallisuudesta huolehtiminen omassa toimenkuvassasi. Työmaat sijaitsevat pääosin Uudellamaalla.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä raskaan kalustonhallinnan raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka tuntee uusimmat teknologiat. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Jos sinulta löytyy CE-ajokortti sekä kokemusta raskaan kaluston kuljettamisesta, niin voit olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme sinulta kuljettajan ammattipätevyyttä sekä tieturvakorttia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, asiakaslähtöistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Asiakastyö vaatii sinulta hyvää kirjallista ja suullista suomen kielentaitoa.

OLEMME SUUNNANNÄYTTÄJIÄ

Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

HAE MUKAAN!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään perjantaihin 25.5.2018 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa maanrakennuskoneiden tuotepäällikkö Aleksi Lampinen puh. 040 663 9092.

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi.