(Poistunut julkaisusta)

Lavastevalmistaja Tampereen Teatterille
Tampereen Teatteri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Tampereen Teatteri on yksi Suomen vanhimmista taidelaitoksista (perustettu 1904) ja toinen Tampereen suurista teattereista. Teatterissa työskentelee 90 vakituista työntekijää kymmenillä eri ammattinimikkeillä. Lisäksi teatterissa työskentelee kymmeniä vierailevia ja osa-aikaisia työntekijöitä. Teatteri tuottaa tavallisesti vuosittain kuusi ensi-iltaa ja esityksissä käy noin 120 000 katsojaa.

Haemme nyt LAVASTEVALMISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Lavastamotiimi toteuttaa Tampereen Teatterin näyttävät lavastuskokonaisuudet omassa puu- ja metallipajassa Hatanpäällä. Tampereen Teatteri tunnetaan valtakunnallisesti osaamisestaan sekä ammattitaidostaan ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä ammattilaisten tiimiä! Yhdessä muiden kanssa ideoit, suunnittelet ja toteutat lavastukset teatterin tarpeisiin.

Odotamme sinulta työkokemusta puu- ja metallitöistä, ammatiltasi voit olla esim. puuseppä tai metallityöntekijä. Lavastevalmistajana omaat hyvät kädentaidot erityisesti puu- ja metallimateriaalien työstämisestä. Sinulla on kykyä hahmottaa ja suunnitella rakennettavia kokonaisuuksia.

Teatterin näytökset ohjaavat lavastamon aikatauluja ja työskentelet tarvittaessa kiireisissä aikatauluissa. Odotamme sinulta myös hyviä tiimityötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 14.11. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.