(Poistunut julkaisusta)

Lavaamotyöntekijä viileävarastoon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Pidätkö fyysisestä työstä? Haluatko työskennellä viileissä olosuhteissa?

Haemme ahkeria ja tunnollisia varastotyöntekijöitä Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan varastoon. Töitä tehdään elintarvikkeiden parissa viileässä ympäristössä (noin +2C) ja työtehtävät koostuvat kuljetuslaatikoiden lavoittamisesta, lajittelusta sekä lavojen siirtelystä, mutta myös muita yleisiä varastotehtäviä tehdään tarpeen vaatiessa. Töitä tehdään pääsääntöisesti aamu- ja iltavuorossa klo 6-22 välillä, mutta myös yövuoroa on mahdollista tehdä. Satunnaisia viikonloppuvuoroja on myös tarjolla.

Työ on erittäin fyysistä ja vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa sekä rutiininsietokykyä. Hakemamme henkilöt ovat myös oma-aloitteisia, tarkkoja ja työtä pelkäämättömiä luonteeltaan. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen tai englannin kielen osaamista. Aiempi varastokokemus ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen (11,58-13,26 €/h + ilta- ja viikonloppulisät) ja tuntipalkan päälle tulee viileässä työskentelyn olosuhdelisä +7%.

Mikäli tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta ja uskot olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja perehdytys tapahtuu elokuun aikana.