(Poistunut julkaisusta)

Launtaitöitä suojavaatetuotannossa Hollolassa
Pharmacare Nova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Haemme suojavaatetakkien tuotantotehtäviin työntekijöitä lauantaivuoroon vuoden loppuun saakka Hollolaan Pharmacare Nova Oy:lle.

Oletko kiinnostunut työskentelemään loppuvuoden 2020 ajan lauantaisin klo 9-17.00 suojavaatetuotteiden valmistustehtävissä? Haemme pikaisella aikataululla reippaita ja työhöntarttuvia henkilöitä eri työtehtäviin. Töitä on tarjolla seuraavissa tehtävissä:

  • Kankaanleikkaustehtävä (vaatii tarkkuutta, ergonomian vuoksi mieluusti vähintään 170cm pituutta ja valmiutta fyysiseen työhön
  • Ompelu (aikaisempaa työn tai harrastuksen kautta kokemusta ompelukoneen käytöstä, ei edellytä ammattilaisuutta)
  • Takin vyön kiinnitystehtävä (vaatii tarkkuutta, seisomatyötä)
  • Tuotteiden taittelu ja pakkaus (parityötä, seimoatyötä)

Mikäli voit aloittaa pikaisella aikataululla, työskennellä loppuvuoden lauantait ja olet ripeäotteinen ja töihin tarttuva henkilö niin tässä voisi olla sinulle hyvä työ vaikka opiskelujen tai kokopäivätyösi oheen. Tarjolla on selkeä, siisti sisätyö hyvässä työporukassa!

Työpaikka sijaitsee Hollolassa Salpakankaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja annetaan selkeä ohjeistus, joten työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävän palkkaus, iltalisät ja ehdot määräytyvät kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tehtävään. Hakemuksia ja paikkoja aletaan täyttää heti, joten jätäthän kiinnostuessasi hakemuksesi mahdollisimman pian!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.

Mikäli kiinnostuit tuotannon töistä ja sinulla jäi kysyttävää niin soita ja kysy lisää työstä rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta numerosta 050 572 4853.

Viikolla 44 lisätietoja tehtävästä antaa Jasmiina Karppinen, puh. 0505184299.