(Poistunut julkaisusta)

Lauluosaston koordinaattori
Suomen kansallisooppera ja -baletti sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

Lauluosaston koordinaattoria
vakituiseen työsuhteeseen 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävääsi kuuluu lauluosaston hallinnollisia tehtäviä kuten mm. työvuorolistat, työsuhteen aloittamiseen liittyvät tehtävät, työsopimukset, lauluosaston palkkiot, koelaulujärjestelyt, konserttien tuottaminen, uusien työtekijöiden opastaminen sekä työntekijöiden poissaoloihin liittyvät asiat. Lisäksi vastaat lisä- ja lapsikuoron käytännön asioista. Työskentelet lauluosaston päällikön työparina ja tarvittaessa myös hänen varahenkilönään.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta hallinnollisista tehtävistä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä usean asiakokonaisuuden samanaikaiseen hallintaan ja sujuvia tietoteknisiä taitoja. Hallitset hyvin Office-ohjelmat ja sinulla on valmiudet käyttää erilaisia sähköisiä järjestelmiä (mm. tuotannonsuunnittelu, budjetointi, henkilöstöhallinto, taloushallinto). Olet asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja pärjäät sekä rutiinitehtävissä että nopeatempoisessa työrytmissä. Sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen työote sekä valmiudet työskennellä niin suomen- kuin englanninkielellä. Ooppera- ja balettimaailman tuntemus katsotaan eduksi.

Suomen kansallisooppera ja -baletti tarjoaa kansainvälisen ja inspiroivan työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ytimessä.

Lauluosaston päällikkö Satu Strömberg antaa tehtävästä lisätietoja torstaina 5.3. ja tiistaina 10.3. klo 10.00-11.00 välisinä aikoina, puh. 050 3537 430.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi palkkatoivomuksineen torstaihin 12.3.2020 mennessä Kansallisoopperan ja -baletin www-sivuilla (oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.