(Poistunut julkaisusta)

Lauantaitöitä ompelijoille Hollolassa
Pharmacare Nova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Haemme suojavaatetakkien tuotantotehtäviin ompelutaitoisia tekijöitä lauantaivuoroon vuoden loppuun saakka Hollolaan Pharmacare Nova Oy:lle.

Oletko kiinnostunut työskentelemään loppuvuoden 2020 ajan lauantaisin klo 9-17.00 suojavaatteiden ompelutehtävässä? Haemme pikaisella aikataululla reippaita ja työhöntarttuvia henkilöitä suojatuotteiden linjastolle ompelemaan kertakäyttöisiä suojatakkeja sairaalakäyttöön. Tehtävässä pärjää ripeäotteinen henkilö, jolla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi vapaa-ajalta tai töistä ompelukoneen käytöstä.

Mikäli voit aloittaa pikaisella aikataululla, työskennellä loppuvuoden lauantait ja olet töihin tarttuva henkilö niin tässä voisi olla sinulle hyvä työ vaikka opiskelujen tai kokopäivätyösi oheen. Tarjolla on selkeä, siisti sisätyö hyvässä työporukassa!

Työpaikka sijaitsee Hollolassa Salpakankaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja annetaan selkeä ohjeistus.

Tehtävän palkkaus, iltalisät ja ehdot määräytyvät kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tehtävään. Hakemuksia ja paikkoja aletaan täyttää heti, joten jätäthän kiinnostuessasi hakemuksesi mahdollisimman pian!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.

Mikäli kiinnostuit tuotannon töistä ja sinulla jäi kysyttävää niin soita ja kysy lisää työstä rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta numerosta 050 572 4853.

Viikolla 44 lisätietoja tehtävästä antaa Jasmiina Karppinen, puh. 0505184299.