(Poistunut julkaisusta)

Lauantaitöitä monipalvelutyöntekijälle siivouksen tehtävissä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019
Etsimme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ 
elintarviketehtaaseen Vantaalle. 

Tehtävässä työskentelet elintarviketehtaan sisätiloissa siivoustehtävissä sekä tarvittaessa ulkoalueiden hoitotehtävissä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti lauantaille klo 6-14, mutta vuoroja voi välillä olla myös arkipäivisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja tehtävässä kertyy noin 5 - 7,5 tuntia päivässä ja 7,5 - 15 tuntia viikossa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset erinomaista peruskuntoa työn ollessa erittäin fyysistä. Tehtävässä on pystyttävä tekemään paljon raskaita nostoja. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ammattitaitoisessa ja työtä pelkäämättömässä tiimissä. 

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään 14.7.2019. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -