(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA lauantaivuoroihin asiakaskohteeseemme Vantaalle.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta lauantaisin. Työaika sijoittuu klo 06-22 välille lauantaisin ja työtunteja kertyy 7,5 päivässä. Työtä tehdään joko aamu- tai iltavuorossa. Etsimme kahta työntekijää osa-aikaisiin työsuhteisiin. Toinen työsuhde on määräaikainen kesän ajan ja toistaiseksi voimassaoleva. Voit mainita hakemuksessasi kummasta työsuhteesta olet enemmän kiinnostunut.


Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen- tai englannin kielen taitoa. Huomioimme valinnoissamme hakijoiden aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä ja työturvallisuuskortin.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.5.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.