(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivoojia elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Haemme tarmokkaita ja oma-aloitteisia ELINTARVIKESIIVOOJIA elintarvikekohteeseen Kouvolaan.


Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ tehdään lauantaisin klo 6-15 välillä ja työtunteja kertyy 6-7,5 per työvuoro.


 Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus elintarviketuotantotilojen siivouksesta, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti. Arvostamme kuitenkin enemmän tunnollisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä ja hyvää suomen kielen taitoa. Hyvä fyysinen terveys on työssä jaksamisen peruspilari. 


ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.8.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -