Lauantaisiivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Etsimme ripeän työotteen omaavaa LAUANTAISIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen LAHTEEN. Tässä tehtävässä vastaat mm. kahvilan, palvelutalon sekä toimistojen siivouksesta. Työvuorot ovat lauantaisin klo 06:00 -12:00 välillä, 3-6h päivässä. Työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa:


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

 
Sinulta me toivomme:


  • halua tehdä töitä ja oppia uutta. Puhdistuspalvelualan tutkinnon ja aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä katsomme eduksi.
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta.
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.
  • erinomaista palveluasennetta.

 
Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Hae mukaan iloiseen joukkoomme, viimeistään 2.12.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten hae pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot