Lauantaisiivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2021

Etsitkö säännöllistä työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko oma-aloitteinen ja kaipaat aamuihin painottuvaa työtä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Haemme LAUANTAISIIVOOJAA työsuhteeseen Seinäjoelle. Työvuorot sijoittuvat lauantaille. Työssäsi vastaat myymälän sekä kuntoilutoimitilan siivouksesta. Työpäivä alkaa klo 7-8 välillä, työpäivän pituus on 2-3,5 tuntia. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä lisätyötunteja.


Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotettasi! Perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme. Katsomme aikaisemman kokemuksen ja alan koulutukset eduksesi. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää kohtalaista suomen kielen taitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 3.10.2021 asti. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot