Lauantaisiivooja
L&T Siivous Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Pidämme huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä! Tuu meidän remmiin mukaan!

 

Kaipaatko vakituista ekstratyötä, jossa ei tarvitse loikoilla toimiston nurkissa? Kiva homma, meillä on nimittäin sinulle työpaikka! Etsimme remmiin reipasta

LAUANTAISIIVOOJA VEHMAALLE, Varsinais-Suomeen

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen viikonlopputyö. Kyseisessä asiakaskohteessamme vastaat myymäläkohteen siivouksesta aina lauantaisin kukonlaulun aikaan. Töiden parissa ollaan aamusta klo. 6.00 alkaen n. 1,5h. Tehtäviisi kuuluu siivota myymäläkohteen sosiaalitilat, taukotilat ja wc-tilat. Työkaverinasi toimii myös ajoittain yhdistelmäkone. Mukavan työn lisäksi saat kaupan päälle vielä mukavat työkaverit. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES: n mukaan ja tässä tehtävässä palkkaluokka on 2 eli 10,88€/h.

 

Tässä tehtävässä pärjää henkilö, jolla on motivaatio ja positiivinen asenne kohdillaan. Lisäksi arvostamme aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta alalta. Kaikista eniten haalimme tiimiimme henkilöä, jolta löytyy innokasta asennetta uuden oppimiseen. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! 

   

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi pikaisesti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427777
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34635959.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Vehmaa