Lauantaisiivooja
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä ja liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme! Tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen työsuhteeseen Nousiaisiin ja Ruskoon. Etsimme oma-aloitteista siivoojaa huolehtimaan kahden kohteen myymälä-, varasto- ja sosiaalitilojen puhtaanapidosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteissa työskennellään lauantaisin klo 18:00-21:00. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tässä tehtävässä onnistumisen avaimet ovat luotettavuus, ahkeruus ja innokkuus työtä kohtaan. Aikaisempi siivouskokemus on toki plussaa, mutta oikea asenne vie sinut hyvin pitkälle! Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton etu :) 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut, joihin kuuluu muun muassa laaja työterveyshuolto sekä sairaskassa!

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Kysymyksiä tehtävään liittyen voit esittää osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.  

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401868
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 4.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34092420.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Rusko