(Poistunut julkaisusta)

lauantaisiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

 

Etsitkö pientä lisätienestiä opiskelujen tai kenties toisen työn ohelle? Nautitko itsenäisestä ja omatoimisesta työstä, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?

 

Jos vastasit kyllä, älä karkaa minnekään, sillä etsimme siivoustiimiämme täydentämään 

 

LAUANTAISIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Turkuun. Haemme siivoojaa, jolla on hyvä fyysinen kunto, eikä sormi mene suuhun muuttuvassakaan tilanteessa. Työ pitää sisällään koneellista tiskausta, myymälän siivousta sekä pienimuotoista matalapainepesua. Työtä tehdään joka lauantai 13.00-19.00 eli viikossa työtunteja kertyy 6h.

 

Emme vaadi sinulta alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua kehittyä! Tässä tehtävässä joustavuus työaikojen suhteen on ehdoton valttikorttisi. Myös luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä positiivinen asenne vievät sinut pitkälle! Eikä tarvitse säikähtää, mikäli matalapainepesu ei ole ennestään tuttua, koulutamme sinut työtehtäviisi ennen työn aloitusta. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Tarjoamme myös laajan työterveyshuollon ja mahdollisuuden sairaskassan jäsenyyteen. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kuulostaako hyvältä? Mikäli mielenkiintosi heräsi, kerro meille lisää itsestäsi ja naputtele hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli sinulla on tässä vaiheessa jotain kysyttävää, saat lisätietoa meistä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan nettisivujemme kautta.