(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Kaipaatko töitä opintojen ohelle tai muutoin lisätienestiä? Tutustu tähän!

Etsimme Turun ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

SIIVOOJIA

vakituiseen lauantaityöhön Piispanristille ja Halisiin. Tässä tehtävässä huolehdit siitä, että myymälä pysyy siistinä ja puhtaana! Piispanristillä sijaitseva myymäläkohde siivotaan lauantaiaamuisin ja -iltaisin 1,5 tunti per kerta, eli yhteensä 3 tuntia viikossa. Halisten kohde puolestaan siivootan myös aamuisin ja iltaisin, mutta 2 tuntia kerrallaan eli töitä olisi viikossa luvassa noin 4 tuntia. Työ sopii siis oivallisesti esimerkiksi pientä lisätienestiä kaipaavalle opiskelijalle!

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöömme on ehdoton plussa!

Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Kaupan päälle saat mukavat ja iloiset kollegat!

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc