(Poistunut julkaisusta)

Lauantaisiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Kaipaatko töitä opintojen ohelle tai muutoin lisätienestiä? Tutustu tähän tehtävään!

Etsimme Turun ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

vakituiseen lauantaityöhön Varissuolle. Tässä tehtävässä huolehdit siitä, että pesulan mankelit ja muut tuotannon laitteet pysyvät putipuhtaina! Työ sisältää näin ollen paineilman ja nostimen käyttöä. Töitä tehdään 5 tuntia lauantaisin, pääsääntöisesti klo 17-22. Ajoittain vuoro saattaa kuitenkin sijoittua myös sunnuntaille.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöömme on ehdoton plussa!

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc